Kreeftensoep kan het best vers worden gegeten, maar kan tot 3 dagen in de koelkast worden bewaard. Gewoon opwarmen als u er klaar voor bent. Als je een restje gekookte kreeft over hebt, kun je dat vlak voor het serveren aan de soep toevoegen.
Kreeftensoep kan tot vier dagen in de koelkast worden bewaard. U kunt kreeftensoep ook tot twee maanden invriezen. Laat de soep wel volledig ontdooien voordat u hem weer opwarmt.
Je kunt kreeftensoep maximaal 3 dagen in de koelkast bewaren of 2-3 maanden in de vriezer. Als u de soep langer wilt bewaren, kunt u deze ook inblikken of onder druk koken.
Kreeftensoep kan tot twee dagen in de koelkast worden bewaard of tot vier maanden in de vriezer. Houd er wel rekening mee dat de kwaliteit van de soep na verloop van tijd zal afnemen. Als u van plan bent de soep voor langere tijd te bewaren, kunt u deze het beste verdelen in afzonderlijke bakjes, zodat u alleen kunt ontdooien en opwarmen wat u nodig hebt.