Ik zou zeggen 3-4 dagen in de koelkast, en 3 maanden in de vriezer. De sleutel tot het bewaren van soep is ervoor te zorgen dat hij volledig is afgekoeld voordat je hem in de koelkast of de vriezer zet. Als je soep bewaart terwijl hij nog warm is, kunnen bacteriën groeien en voedselvergiftiging veroorzaken. Laat soep dus altijd volledig afkoelen voordat je hem in de koelkast of vriezer zet. En als je bevroren soep opnieuw opwarmt, zorg dan dat hij eerst ontdooid is en dat hij helemaal is opgewarmd tot 165 graden Fahrenheit.
U kunt bruine bonensoep tot vier dagen in de koelkast bewaren of tot vier maanden in de vriezer. Als je de soep gaat invriezen, laat hem dan helemaal afkoelen voordat je hem in vriesbestendige bakjes of zakjes doet. Daarna kun je hem een nacht in de koelkast laten ontdooien of hem in een pan op laag vuur verwarmen tot hij warm is.
U kunt bruine bonensoep maximaal drie dagen in de koelkast bewaren of maximaal twee weken in de vriezer. De beste manier om soep te bewaren is in luchtdichte containers. Laat ongeveer een centimeter ruimte aan de bovenkant van de container, zodat de soep kan uitzetten als hij wordt ingevroren. Zorg ervoor dat u de verpakking voor het invriezen voorziet van een etiket en een datum.
U kunt bruine bonensoep tot vier dagen in de koelkast bewaren. Zorg ervoor dat u de soep snel afkoelt en binnen twee uur na het koken in de koelkast zet. U kunt de soep ook tot twee maanden invriezen. Ontdooien in de koelkast gedurende een nacht voor het opwarmen.