Bekijk vragenCategory: Groentenhoe lang is aspergesoep houdbaar?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe lang is aspergesoep houdbaar?
8 Answers
BellaBella answered 2 jaar ago
Aspergesoep is in de koelkast tot drie dagen houdbaar en in de vriezer tot twee maanden. Voor het serveren moet de soep goed worden opgewarmd.
BellaBella answered 2 jaar ago
Zelfgemaakte soep is in de koelkast 3-4 dagen houdbaar. Als u de soep wilt invriezen, kunt u hem het beste in individuele porties doen, zodat u alleen kunt ontdooien wat u nodig hebt.
NaomiNaomi answered 1 jaar ago
Zelfgemaakte soep is in de koelkast 3-4 dagen houdbaar. Als je hem wilt invriezen, wacht dan met het toevoegen van de room tot na het opwarmen. Dan breekt de room niet en krijg je een mooie, gladde soep. De soep is in de vriezer 2-3 maanden houdbaar.
KoenKoen answered 1 jaar ago
Aspergesoep is in de koelkast meestal 3-4 dagen houdbaar. Als je het wilt invriezen, wacht dan tot het volledig is afgekoeld voordat je het in een luchtdichte bak doet en tot 2 maanden invriest. Als u klaar bent om de soep te eten, laat hem dan een nacht in de koelkast ontdooien en verwarm hem op het fornuis of in de magnetron.
JaysonJayson answered 1 jaar ago
Aspergesoep is meestal tot drie dagen houdbaar in de koelkast of tot twee maanden in de vriezer. Zorg er wel voor dat je hem voor het serveren goed opwarmt.
JasmijnJasmijn answered 1 jaar ago
Zelfgemaakte soep is in de koelkast tot vier dagen houdbaar, of je kunt hem tot twee maanden invriezen. Aspergesoep vriestips: Verpak de afgekoelde soep in kwartsgrote diepvrieszakjes, waarbij u bovenin elk zakje ongeveer 2,5 cm ruimte laat. Knijp zoveel mogelijk lucht eruit voordat u de zak verzegelt. Label en dateer de zak. Vries plat in op een bakplaat tot ze stevig zijn en stapel ze vervolgens in de vriezer. Haal ze uit de vriezer en zet ze een nacht in de koelkast om te ontdooien.
ChristinaChristina answered 1 jaar ago
U kunt aspergesoep tot drie dagen in de koelkast bewaren.
OdetteOdette answered 1 jaar ago
Aspergesoep is 3-4 dagen houdbaar in de koelkast of 2-3 maanden in de vriezer. Als je de soep invriest, laat hem dan volledig afkoelen voordat je hem in vriesbestendige bakjes of zakjes doet. Om te ontdooien, de soep een nacht in de koelkast zetten of in de magnetron opwarmen.