Bekijk vragenCategory: KaasHoe lang blijft kruidenkaas goed na openen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe lang blijft kruidenkaas goed na openen?
6 Answers
FenderFender answered 2 jaar ago
Het blijft meestal 3-5 dagen goed na opening. Kruidenkaas is een soort zachte kaas die wordt gemaakt met kruiden, specerijen en room. Het wordt meestal binnen 3-5 dagen na opening gegeten, omdat het snel kan bederven. Als u de kaas invriest, blijft hij echter tot 2 maanden goed.
FloortjeFloortje answered 2 jaar ago
Kruidenkaas is tot twee weken na opening houdbaar. Bewaar de kaas in een luchtdichte verpakking en op een koele, droge plaats. Na twee weken begint de kruidenkaas te schimmelen, dus het is het beste om hem voor die tijd te consumeren.
LaurenLauren answered 2 jaar ago
Indien bewaard in de koelkast is kruidenkaas na opening ongeveer 2-3 weken goed. Als u echter een restje kaas heeft, kan het tot 3 maanden worden ingevroren. Zorg er wel voor dat je het volledig ontdooit voor je het eet.
FloortjeFloortje answered 2 jaar ago
Het zou ongeveer een week goed moeten zijn. Kruidenkaas is een zachte, smeerbare kaas, gemaakt van een mengsel van kruiden, roomkaas en verkruimelde blauwe kaas. Na opening moet hij in de koelkast bewaard worden en blijft hij ongeveer een week goed.
NielsNiels answered 2 jaar ago
Het moet in de koelkast bewaard worden en blijft ongeveer een week goed.
AvatarNovan answered 2 jaar ago
In de koelkast is het meestal ongeveer twee weken houdbaar. Het is echter het beste om het binnen een paar dagen op te gebruiken, omdat kruidenkaas een hoog vochtgehalte heeft en snel kan bederven. Kruidenkaas wordt gemaakt van roomkaas, zure room, kruiden en specerijen. Het is een handige manier om smaak toe te voegen aan gerechten en kan worden gebruikt als spread of dip. De combinatie van kruiden en specerijen geeft deze kaas veel smaak, dus het is perfect om wat opwinding toe te voegen aan saai eten.