Bekijk vragenCategory: Groentenhoe lang blijft broccolisoep goed?
Avatargast Staff asked 1 maand ago

hoe lang blijft broccolisoep goed?

6 Answers
AaronAaron answered 1 maand ago

Als het gaat omLeftovers, broccolisoep is een van die veelzijdige gerechten die dagen in de koelkast kunnen blijven en nog steeds geweldig smaken.Broccolisoep zal goed zijn om te eten 3-4 dagen nadat je het hebt gemaakt.

HannaHanna answered 1 maand ago

Het blijft ongeveer 3-4 dagen goed in de koelkast. Als u het wilt invriezen, blijft het ongeveer 2-3 maanden goed.

AvatarNovan answered 1 maand ago

Broccolisoep blijft over het algemeen 3-4 dagen goed in de koelkast. Dit hangt natuurlijk af van hoe hij gemaakt en bewaard is. Als je broccolisoep met verse ingrediënten is gemaakt en goed is bewaard, zal hij wat langer houdbaar zijn. Als hij echter is gemaakt met bevroren broccoli of een ander conserveringsmiddel bevat, zal hij minder lang houdbaar zijn. De beste manier om de houdbaarheid van je broccolisoep te verlengen is hem in te vriezen! Door je soep in te vriezen kun je er maanden later nog van genieten- zorg er wel voor dat je genoeg ruimte overlaat in je container zodat de soep kan uitzetten tijdens het invriezen.

KeesKees answered 1 maand ago

Ervan uitgaande dat je het over restjes hebt, blijft broccolisoep 3-4 dagen goed in de koelkast. Als u het langer wilt bewaren, kunt u het tot 3 maanden invriezen. Wanneer u de soep opnieuw opwarmt, zorg er dan voor dat u de soep opnieuw aan de kook brengt voordat u gaat eten, zodat alle bacteriën gedood worden.

NielsNiels answered 3 dagen ago

In de koelkast is het ongeveer 3-4 dagen houdbaar. Als u het invriest is het ongeveer 6 maanden houdbaar.

IlseIlse answered 3 dagen ago

Broccolisoep is 3 dagen houdbaar in de koelkast.