Bekijk vragenCategory: ReceptenHoe kun je tiramisu serveren?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe  kun je tiramisu serveren?
3 Answers
LotteLotte answered 1 jaar ago
Tiramisu kan op vele manieren worden geserveerd. Het kan in vierkantjes worden gesneden en op een schotel worden geserveerd, of het kan in kleine schaaltjes of kopjes worden geschept. Het wordt vaak gegarneerd met cacaopoeder, geschaafde chocolade, of gemalen espressobonen. Wanneer van tiramisu een taart wordt gemaakt, wordt hij vaak versierd met slagroom, chocoladekrullen of fruit.
OliviaOlivia answered 1 jaar ago
Tiramisu kan worden geserveerd in een rechthoekige of ronde schaal. De traditionele manier om tiramisu te maken is te beginnen met een laagje in koffie gedoopte lange vingers, en daarbovenop een laagje mascarponecrème. Herhaal dit proces tot u de bovenkant van de schotel bereikt.   Voor een decoratief tintje bestrooi je de tiramisu vlak voor het serveren met cacaopoeder. Je kunt ook slagroom langs de rand van de schaal spuiten voor een mooie rand.
AaronAaron answered 1 jaar ago
Tiramisu kan op verschillende manieren worden geserveerd. Een populaire manier is om de mascarpone, de lange vingers en de espresso in laagjes in martiniglazen te serveren. Een andere manier is om alle ingrediënten in een blender te doen en te mixen tot een gladde massa. Giet het dan in glazen en serveer.