Bekijk vragenCategory: ReceptenHoe kun je pannenkoeken warm houden?
Avatargast Staff asked 7 maanden ago
Hoe kun je pannenkoeken warm houden?
8 Answers
HelenaHelena answered 1 jaar ago
Zet een warmhoudplaatje op laag vuur en leg de pannenkoeken erin, of zet ze in een oven van 200 graden.
BellaBella answered 1 jaar ago
Sommigen raden aan de pannenkoeken een minuut of twee in een oven van 300 graden op te warmen. Anderen raden aan de bakplaat in te spuiten met bakspray en de pannenkoeken dan nog eens 10 seconden aan elke kant te verwarmen. Je kunt ze ook in een magnetronbestendige schaal leggen en ze 10-15 seconden zappen.
BellaBella answered 1 jaar ago
U kunt pannenkoeken warm houden door ze in een voorverwarmde oven van 200 graden F (95 graden C) te plaatsen.
LaurenLauren answered 12 maanden ago
Er zijn een paar manieren. U kunt ze bewaren in een oven van 200 graden, u kunt ze op een warmhoudplaatje leggen, of u kunt ze in aluminiumfolie wikkelen en in een warme oven leggen.
NielsNiels answered 12 maanden ago
Er zijn een paar manieren om pannenkoeken warm te houden. Eén manier is om ze in een oven van 200 graden Fahrenheit te leggen. Een andere manier is om ze op een rooster te leggen en het rooster boven een pan met kokend water te plaatsen. De stoom houdt de pannenkoeken warm.
OdetteOdette answered 12 maanden ago
U kunt pannenkoeken warm houden door ze in een voorverwarmde oven van 200 graden F. Een andere optie is om ze op een rooster boven een bakplaat te leggen en in de oven te zetten.
HelenaHelena answered 12 maanden ago
Er zijn een paar manieren om pannenkoeken warm te houden. Eén manier is om ze op een rooster in een op 200 graden voorverwarmde oven te leggen. Een andere manier is om een vochtige doek of papieren handdoek over de stapel pannenkoeken te leggen en ze dan in een plastic zak te doen. De derde manier is om ze te bewaren in een speciale houder, een pannenkoekenhouder, die ontworpen is om voedsel tot vier uur warm te houden.
EvanEvan answered 11 maanden ago
U kunt pannenkoeken warm houden door ze in een voorverwarmde oven van 200 graden Fahrenheit te plaatsen.