Bekijk vragenCategory: ReceptenHoe kun je pannenkoeken invriezen?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe kun je pannenkoeken invriezen?
3 Answers
PhilouPhilou answered 1 jaar ago
Pannenkoeken invriezen is gemakkelijk. Leg ze gewoon in een enkele laag op een bakplaat en vries ze ongeveer een uur in. Zodra ze bevroren zijn, kunt u ze in een gelabelde zak met ritssluiting of een luchtdichte verpakking doen. Om ze opnieuw op te warmen, kun je ze ongeveer 30 seconden in de magnetron doen of tot ze door en door warm zijn. U kunt ze ook 5-7 minuten in de oven of broodroosteroven op 350 graden F opwarmen.
IlseIlse answered 1 jaar ago
De beste manier om pannenkoeken in te vriezen is door ze ongeveer een uur op een bakplaat in de vriezer te leggen. Zodra ze bevroren zijn, kun je ze in een ziploc zakje doen. Wanneer u klaar bent om ze te eten, kunt u ze in de magnetron of in een pan op het fornuis opwarmen. Als je ze in de magnetron doet, zorg er dan voor dat je ze maar ongeveer 30 seconden kookt, anders worden ze erg klef.
NaomiNaomi answered 1 jaar ago
Pannenkoeken kunnen op verschillende manieren worden ingevroren. De populairste manier is om ze op een bakplaat te leggen en ze in te vriezen voordat je ze in een plastic zak of bakje doet. Een andere manier is om ze in een Ziploc zak te doen zonder ze eerst in te vriezen. Ze kunnen ook worden ingevroren door ze te koken en vervolgens in een vriesbestendige bak te doen.