Bekijk vragenCategory: ReceptenHoe kun je pannenkoeken bewaren?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe kun je pannenkoeken bewaren?
7 Answers
FeliciaFelicia answered 2 jaar ago
Er zijn veel manieren om pannenkoeken te bewaren, afhankelijk van hoe lang je ze moet bewaren en met wat voor soort pannenkoek je werkt. Voor kortetermijnbewaring kun je pannenkoeken op een bord of schaal leggen, ze bedekken met plasticfolie en ze in de koelkast bewaren voor een paar dagen. Als je pannenkoeken voor langere tijd moet bewaren, kun je ze invriezen. Leg de pannenkoeken in een enkele laag op een bakplaat en vries ze in tot ze stevig zijn; doe ze vervolgens in een luchtdichte bak of diepvrieszak en bewaar ze bevroren tot 3 maanden. Wanneer u er klaar voor bent, kunt u de bevroren pannenkoeken gewoon opnieuw opwarmen in de magnetron of oven.
JuliaJulia answered 2 jaar ago
Pannenkoeken kunnen een paar dagen in de koelkast of een paar maanden in de vriezer bewaard worden. Als je ze in de koelkast bewaart, stapel ze dan op elkaar met waspapier of perkamentpapier ertussen om te voorkomen dat ze aan elkaar kleven. Als je ze in de vriezer bewaart, doe ze dan in een diepvrieszakje en zorg ervoor dat ze goed afgesloten zijn voordat je ze in de vriezer stopt. Als je ze wilt opeten, stop je ze gewoon in de magnetron of oven om ze op te warmen.
JasmijnJasmijn answered 2 jaar ago
Pannenkoeken kunnen een dag of twee in de koelkast worden bewaard, of ze kunnen worden ingevroren en een maand of langer worden bewaard. Om ze in de koelkast te bewaren, doe je ze in een luchtdichte bak en zet je ze in de koelkast. Ze blijven één tot twee dagen goed. Om ze in te vriezen leg je ze op een bakplaat in de vriezer en vries je ze in tot ze stevig zijn. Doe ze dan in een zakje of bakje en bewaar ze in de vriezer. Ze blijven een maand of langer goed.
LeoLeo answered 2 jaar ago
Pannenkoeken kun je een dag of twee in de koelkast bewaren, of maximaal een maand in de vriezer. Als je ze in de koelkast bewaart, stapel ze dan op met een vel waspapier of perkamentpapier ertussen. Als je ze in de vriezer bewaart, leg ze dan op een bakplaat en vries ze in tot ze stevig zijn, en doe ze dan in een zakje met rits. Om bevroren pannenkoeken opnieuw op te warmen, legt u ze op een bakplaat en bakt u ze 10-15 minuten op 350 graden F. Om gekoelde pannenkoeken opnieuw op te warmen, legt u ze op een bakplaat en bakt u ze 5-10 minuten op 350 graden F.
AbbyAbby answered 2 jaar ago
Pannenkoeken kunnen worden ingevroren en bewaard in de vriezer. Leg om in te vriezen de pannenkoeken in een enkele laag op een bakplaat en vries ze ongeveer een uur in. Daarna overbrengen in een plastic zak of luchtdichte bak en maximaal twee maanden in de vriezer bewaren. Om ze opnieuw op te warmen legt u bevroren pannenkoeken in een enkele laag op een bakplaat en bakt u ze 10-15 minuten op 375 graden, tot ze door en door warm zijn. U kunt ze ook een minuut per pannenkoek op middelhoog vermogen in de magnetron zetten.
JaysonJayson answered 1 jaar ago
De beste manier om pannenkoeken te bewaren is door ze op elkaar te stapelen met een stuk was- of perkamentpapier ertussen en ze dan in een luchtdichte bak te doen. U kunt ze ook in de vriezer leggen en dan in een plastic zak bewaren.
NielsNiels answered 1 jaar ago
Pannenkoeken kun je een dag of twee in de koelkast bewaren, of een paar weken in de vriezer. Als je ze in de koelkast bewaart, doe ze dan gewoon in een luchtdichte bak en ze blijven ongeveer 24 uur goed. Als je ze in de vriezer bewaart, leg ze dan eerst op een bakplaat en vries ze stevig in. Als ze eenmaal bevroren zijn, kun je ze overbrengen naar een luchtdichte bak of zak. In de vriezer blijven ze ongeveer 2-3 weken goed.