Bekijk vragenCategory: ReceptenHoe kun je pannenkoeken bakken met spek?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe kun je pannenkoeken bakken met spek?
7 Answers
IanIan answered 2 jaar ago
Een manier om pannenkoeken met spek te bakken is door het spek apart te bakken tot het knapperig is, en het dan opzij te leggen op een met papieren handdoek bekleed bord. Verhit de gewenste hoeveelheid olie of boter in een grote koekenpan op matig vuur en doe er lepels beslag in. Bak tot de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin en doorbakken zijn, leg er dan verkruimeld spek op en serveer warm.
BramBram answered 2 jaar ago
Door het spek om de buitenkant van de pannenkoeken te wikkelen terwijl ze koken! Het vet van het spek maakt de pannenkoek krokant en geeft hem een heerlijke smaak.
RosaRosa answered 2 jaar ago
De beste manier om pannenkoeken met spek te bakken is om het spek in een grote koekenpan op middelhoog vuur te bakken tot het knapperig is, ongeveer 6 minuten. Haal het spek met een schuimspaan uit de pan en leg het opzij op een met keukenpapier bekleed bord. Zet het vuur lager en voeg 1 eetlepel plantaardige olie toe aan de koekenpan. Giet 1/4 kopje beslag in de koekenpan en bak 1 minuut per kant of tot ze goudbruin zijn. Herhaal dit proces tot al het beslag op is. Serveer de pannenkoeken met spek en ahornsiroop.
AaronAaron answered 2 jaar ago
De sleutel is om het spek op dezelfde bakplaat te bakken als de pannenkoeken. Bak het spek op matig vuur tot het knapperig is, haal het dan van de bakplaat en zet het opzij. Om de pannenkoeken te maken, verwarmt u een beetje olie of boter op de bakplaat op matig vuur. Giet een dun laagje beslag op de bakplaat, leg daarop wat spek en nog een dun laagje beslag. Bak ongeveer 2 minuten per kant, tot ze goudbruin zijn. Serveer met een klodder ahornsiroop of uw favoriete toppings.
RachelRachel answered 2 jaar ago
De beste manier om pannenkoeken met spek te bakken is om het spek in een pan op middelhoog vuur te bakken tot het knapperig is. Zodra het spek gaar is, haalt u het uit de pan en legt u het opzij op een papieren handdoek om af te koelen. Om de pannenkoeken te bakken doet u ongeveer 1 eetlepel boter in de pan en laat deze smelten. Giet 1/4 kopje beslag in de pan en draai het rond zodat de bodem van de pan bedekt is. Bak ongeveer 1 minuut of tot de pannenkoek begint te bubbelen. Leg 3-4 plakjes spek op de pannenkoek en vouw dan één kant van de pannenkoek om zodat de helft van het spek bedekt is.
NaomiNaomi answered 2 jaar ago
De beste manier om pannenkoeken met spek te bakken is door het spek in een grote koekenpan op middelhoog vuur knapperig te bakken, het spek uit de koekenpan te halen en dan de pannenkoeken aan het hete spekvet toe te voegen. Bak de pannenkoeken ongeveer 2 minuten per kant of tot ze goudbruin zijn. Serveer de pannenkoeken met het spek erop.
FeliciaFelicia answered 2 jaar ago
De beste manier om pannenkoeken met spek te bakken is om eerst het spek in een grote koekenpan op middelhoog vuur knapperig te bakken, ongeveer 8 minuten. Haal het spek met een schuimspaan uit de pan en leg het op keukenpapier om af te koelen. Verwarm de koekenpan opnieuw op matig vuur en voeg 1 eetlepel boter toe. Wanneer de boter gesmolten is, doe dan 1/3 kopje pannenkoekenbeslag in de koekenpan. Bak 2 minuten per kant of tot ze goudbruin zijn. Serveer 2 pannenkoeken per persoon, top elke stapel met 2 plakjes spek en een drupje ahornsiroop.