Bekijk vragenCategory: KaasHoe kun je mascarpone luchtig kloppen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe kun je mascarpone luchtig kloppen?
4 Answers
IsabelIsabel answered 2 jaar ago
Begin met een koude kom en een koude garde. Doe de mascarpone in de kom en klop het tot een gladde massa. Voeg dan de suiker toe, een lepel per keer, en wacht tot elke toevoeging volledig is opgenomen voordat u de volgende toevoegt. Zodra alle suiker is toegevoegd, voegt u het vanille-extract toe en blijft u kloppen tot zich stijve pieken vormen. Als je vindt dat je mengsel te dik is, voeg dan een beetje room toe tot het de gewenste consistentie heeft.
HelenaHelena answered 2 jaar ago
Voeg mascarpone toe aan een grote kom en klop met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot een romige massa, ongeveer 3 minuten. Verhoog de snelheid naar hoog en klop tot het licht en luchtig is, ongeveer 5 minuten. Als u vindt dat uw mascarpone te dik is, voeg dan een eetlepel of twee zware room toe en blijf kloppen.
CarmenCarmen answered 2 jaar ago
U kunt mascarpone opkloppen door het met een draadklopper of een elektrische mixer te kloppen tot het dik en luchtig wordt. Als u een draadgarde gebruikt, zorg er dan voor dat u de garde zachtjes op en neer beweegt en in een hoek van 90 graden ten opzichte van de kom houdt. Als u een elektrische mixer gebruikt, klop dan op gemiddelde snelheid tot de mascarpone dik en luchtig is.
HarveyHarvey answered 2 jaar ago
Doe de mascarpone in een grote kom en klop met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot een gladde massa. Voeg de suiker, het vanille-extract en de slagroom toe en klop op hoge snelheid tot een luchtig geheel. Onmiddellijk gebruiken of tot 24 uur in de koelkast bewaren.