Bekijk vragenCategory: KaasHoe kun je mascarpone luchtig kloppen?
Avatargast Staff asked 1 maand ago

Hoe kun je mascarpone luchtig kloppen?

2 Answers
IsabelIsabel answered 1 maand ago

Begin met een koude kom en een koude garde. Doe de mascarpone in de kom en klop het tot een gladde massa. Voeg dan de suiker toe, een lepel per keer, en wacht tot elke toevoeging volledig is opgenomen voordat u de volgende toevoegt. Zodra alle suiker is toegevoegd, voegt u het vanille-extract toe en blijft u kloppen tot zich stijve pieken vormen. Als je vindt dat je mengsel te dik is, voeg dan een beetje room toe tot het de gewenste consistentie heeft.

HelenaHelena answered 1 maand ago

Voeg mascarpone toe aan een grote kom en klop met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot een romige massa, ongeveer 3 minuten. Verhoog de snelheid naar hoog en klop tot het licht en luchtig is, ongeveer 5 minuten. Als u vindt dat uw mascarpone te dik is, voeg dan een eetlepel of twee zware room toe en blijf kloppen.