Bekijk vragenCategory: ReceptenHoe kun je kaneel malen?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe kun je kaneel malen?
7 Answers
CalebCaleb answered 1 jaar ago
Ik zou aanraden een vijzel en stamper te gebruiken. Breek gewoon een stukje kaneelschors af en maal het tot een fijn poeder.
OdetteOdette answered 1 jaar ago
Kaneel kan worden gemalen in een kruidenmolen of een koffiemolen. Als u een kruidenmolen gebruikt, moet u de kaneel tot een fijn poeder vermalen. Als u een koffiemolen gebruikt, moet u deze na het malen van de specerijen goed schoonmaken, omdat de smaken zich dan vermengen en u koffie met een smaakje krijgt.
HarveyHarvey answered 1 jaar ago
U kunt kaneel malen in een koffiemolen, of u kunt een vijzel en stamper gebruiken. Als je een vijzel en stamper gebruikt, kneus dan de kaneelstokjes in kleine stukjes voordat je ze maalt.
IsabelIsabel answered 1 jaar ago
Voor het beste resultaat gebruikt u een koffie- of kruidenmolen. Als u die niet heeft, kunt u ook een vijzel en stamper gebruiken.
ManouManou answered 1 jaar ago
U kunt kaneel malen met een vijzel en stamper of in een koffiemolen.
RachelRachel answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om kaneel te malen. Eén manier is om een vijzel en stamper te gebruiken. Een andere manier is het gebruik van een koffiemolen. Koffiemolens werken goed voor specerijen omdat ze een kleine opening hebben waarmee je de grootte van de maling kunt regelen. Als je een fijnere maling wilt, pulseer je de molen een paar keer.
MaxMax answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om kaneel te malen. Eén manier is het gebruik van een vijzel en stamper. Een andere manier is het gebruik van een koffiemolen. U kunt ook voorgemalen kaneel kopen bij de meeste kruideniers.