Bekijk vragenCategory: ReceptenHoe kun je kaasfondue warm houden?
Avatargast Staff asked 3 weken ago

Hoe kun je kaasfondue warm houden?

3 Answers
MirteMirte answered 2 weken ago

Je kunt kaasfondue warm houden door een fonduepan te gebruiken die een ingebouwde warmtebron heeft, of door een slowcooker te gebruiken. Als u een pan met een ingebouwde warmtebron gebruikt, kunt u de temperatuur instellen op laag of gemiddeld laag. Als u een slowcooker gebruikt, zet u de temperatuur op laag en kookt u de fondue 2-3 uur.

AdamAdam answered 2 weken ago

U kunt kaasfondue warm houden door een keramische fonduepan of een elektrische fonduepan te gebruiken. Als u een keramische pan gebruikt, zet hem dan op een warmtediffuser op laag vuur. Gebruikt u een elektrische fonduepan, zet deze dan op de stand “warm houden”. In beide gevallen helpt af en toe roeren om te voorkomen dat de kaas dichtschroeit. Als de kaas te dik begint te worden, kunt u een beetje melk of room toevoegen om hem te verdunnen.

ManouManou answered 2 weken ago

U kunt kaasfondue warm houden door een fonduepan te gebruiken die een ingebouwd verwarmingselement heeft. Maar voordat u de fondue gaat verwarmen, moet u ervoor zorgen dat de pan schoon en droog is. Zet hem dan op het fornuis op middelhoog vuur en smelt de boter of olie. Zodra de boter of olie gesmolten is, doe je de geraspte kaas in de pan en roer je tot alles gesmolten is. Als je een fonduepan gebruikt met een temperatuurregelaar, zet die dan op een matig laag vuur. Als je geen fonduepan met ingebouwd verwarmingselement gebruikt, kun je een alcoholbrander of Sterno-gel-brandstofblikjes gebruiken om je kaasfondue warm te houden.