Bekijk vragenCategory: FruitHoe kun je een smoothie invriezen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe kun je een smoothie invriezen?
9 Answers
HannaHanna answered 2 jaar ago
U kunt een smoothie invriezen door hem in een bakje te gieten, aan de bovenkant 1/2 inch ruimte over te laten en hem 2-3 uur in te vriezen.   Als je hem wilt drinken, haal je hem uit de vriezer en laat je hem ongeveer 10 minuten ontdooien. Schud dan het bakje om de smoothie los te maken en giet het in een glas.
EliasElias answered 2 jaar ago
Als je een smoothie wilt invriezen, zijn er een paar verschillende manieren waarop je dat kunt doen. Een manier is om de smoothie in een ijsblokjesbakje te doen en het dan in de vriezer te stoppen. Een andere manier is om de smoothie in een diepvrieszakje te doen en het dan in de vriezer te doen. Hoe dan ook, het zou ongeveer 2 uur moeten duren voordat de smoothie bevroren is.
ChristinaChristina answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om smoothies in te vriezen. Een manier is om de smoothie in ijsblokjesbakjes te doen en dan de bevroren blokjes in een bewaarbakje te doen. Een andere manier is om de smoothie in een ijslollyvorm te doen en er ijslollystokjes in te steken voordat je het invriest. Een derde manier is om de smoothie in een plastic zak te doen en het dan in die vorm in te vriezen.
GigiGigi answered 2 jaar ago
U kunt een smoothie invriezen door hem in een ijsblokjesbak te gieten en in te vriezen. Eenmaal bevroren kun je de blokjes overbrengen in een plastic zakje of bakje en ze in de vriezer bewaren.
FreekFreek answered 2 jaar ago
U kunt een smoothie invriezen door hem in een vriesbestendig bakje te gieten en aan de bovenkant genoeg ruimte over te laten zodat de smoothie kan uitzetten als hij bevriest. U kunt ook fruit of groenten aan de smoothie toevoegen voordat u hem invriest, om te voorkomen dat de smoothie te dik en ijzig wordt als hij bevroren is. Om een bevroren smoothie te ontdooien, zet je hem een nacht in de koelkast of zet je hem een paar seconden in de magnetron.
NovaNova answered 2 jaar ago
Door ijsblokjes toe te voegen. Voeg genoeg ijsblokjes toe tot de smoothie slushy is.
JuliaJulia answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om smoothies in te vriezen. Eén manier is om ze in ijslollyvormpjes te doen en zo in te vriezen. Een andere manier is om de smoothie in een plastic zak te gieten en zo in te vriezen. Als het eenmaal bevroren is, kun je een hoekje van de zak afsnijden en de smoothie eruit wippen, net als bij ijs.
KirstenKirsten answered 2 jaar ago
Vul een kwart diepvrieszakje voor driekwart met je smoothie-ingrediënten. Rits de zak dicht en verwijder zoveel mogelijk lucht. Vries de smoothie twee tot vier uur in, tot hij stevig is.
ManouManou answered 2 jaar ago
U kunt een smoothie invriezen door deze in een ijsblokjesbakje te gieten en vervolgens in te vriezen. Zodra de smoothieblokjes bevroren zijn, kunt u ze overbrengen in een diepvrieszakje of -bakje. Wanneer u klaar bent om uw bevroren smoothie te drinken, laat u de blokjes een paar minuten ontdooien en mengt u ze met wat vloeistof tot de gewenste consistentie is bereikt. Wil je een dikkere smoothie, voeg dan meer bevroren blokjes toe; wil je een dunnere smoothie, voeg dan meer vloeistof toe.