Bekijk vragenCategory: FruitHoe kun je een smoothie invriezen?
Avatargast Staff asked 2 maanden ago

Hoe kun je een smoothie invriezen?

4 Answers
HannaHanna answered 1 maand ago

U kunt een smoothie invriezen door hem in een bakje te gieten, aan de bovenkant 1/2 inch ruimte over te laten en hem 2-3 uur in te vriezen.
 
Als je hem wilt drinken, haal je hem uit de vriezer en laat je hem ongeveer 10 minuten ontdooien. Schud dan het bakje om de smoothie los te maken en giet het in een glas.

EliasElias answered 1 maand ago

Als je een smoothie wilt invriezen, zijn er een paar verschillende manieren waarop je dat kunt doen. Een manier is om de smoothie in een ijsblokjesbakje te doen en het dan in de vriezer te stoppen. Een andere manier is om de smoothie in een diepvrieszakje te doen en het dan in de vriezer te doen. Hoe dan ook, het zou ongeveer 2 uur moeten duren voordat de smoothie bevroren is.

ChristinaChristina answered 1 maand ago

Er zijn een paar manieren om smoothies in te vriezen. Een manier is om de smoothie in ijsblokjesbakjes te doen en dan de bevroren blokjes in een bewaarbakje te doen. Een andere manier is om de smoothie in een ijslollyvorm te doen en er ijslollystokjes in te steken voordat je het invriest. Een derde manier is om de smoothie in een plastic zak te doen en het dan in die vorm in te vriezen.

GigiGigi answered 1 maand ago

U kunt een smoothie invriezen door hem in een ijsblokjesbak te gieten en in te vriezen. Eenmaal bevroren kun je de blokjes overbrengen in een plastic zakje of bakje en ze in de vriezer bewaren.