Bekijk vragenCategory: FruitHoe kun je een mandarijn pellen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe kun je een mandarijn pellen?
3 Answers
JasmijnJasmijn answered 2 jaar ago
Er zijn verschillende manieren om een mandarijn te pellen. U kunt uw handen gebruiken, een schilmesje, of een citrusrasp. Als je je handen gebruikt, kerf je de mandarijn met je duimnagel en trek je de schil er in één doorlopende strook af. Als je merkt dat de schil scheurt of breekt, kun je een schilmesje gebruiken om de schil voorzichtig te verwijderen. Om een citrusrasp te gebruiken, snijdt u eerst beide uiteinden van de mandarijn af. Houd de vrucht dan in één hand en ga met de citrusrasp langs de bovenkant van de vrucht om de schil in reepjes te verwijderen.
RosaRosa answered 2 jaar ago
Snijd een uiteinde van de mandarijn af en schil hem zoals je een banaan zou schillen. Als de schil te taai is, gebruik dan een schilmesje om de dunne schil weg te snijden.
FenderFender answered 2 jaar ago
Leg de mandarijn in je hand en gebruik je duimnagel om de schil eraf te trekken. De gemakkelijkste manier om dit te doen is door de schil te schuin te trekken door op een uiteinde te drukken en het schuin van de vrucht weg te trekken. Haal de delen van de schil voorzichtig uit elkaar en gooi ze weg.