Bekijk vragenCategory: FruitHoe kun je een mandarijn ontvellen?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe kun je een mandarijn ontvellen?
7 Answers
KeesKees answered 1 jaar ago
Hier zijn een paar tips voor het pellen van mandarijnen: - Snijd een uiteinde van de mandarijn af en zet hem op dat uiteinde zodat hij niet wegrolt. - Gebruik uw vingers om de schil weg te pellen, te beginnen bij de bovenkant en naar beneden. - Als de mandarijn een beetje hardnekkig is en er nog wat schil aan de vrucht vastzit, gebruik dan een scherp mes om het te helpen afpellen.
JackJack answered 1 jaar ago
De gemakkelijkste manier om een mandarijn te schillen is om het steeltje eraf te snijden en de vrucht dan horizontaal doormidden te snijden. Gebruik dan je vingers om de schil voorzichtig weg te pellen.
MirteMirte answered 1 jaar ago
Hier is een geweldige videotutorial over het pellen van een mandarijn: https://www.youtube.com/watch?v=M7ZKVLwzY50 Om een mandarijn te pellen, begin je met een uiteinde van de vrucht af te snijden. Gebruik dan je vingers om de schil weg te pellen, van boven naar beneden. U kunt ook een scherp mes gebruiken om de schil eraf te snijden, maar let erop dat u niet te diep in de vrucht snijdt.
EllaElla answered 1 jaar ago
Snijd het ene uiteinde van de mandarijn af en maak een klein sneetje in de schil aan het andere uiteinde. Pel voorzichtig de schil terug, te beginnen bij het afgesneden uiteinde.
IanIan answered 1 jaar ago
Snijd een uiteinde van de mandarijn af en zet hem op dat uiteinde. Gebruik nu een mes om de schil weg te snijden en volg daarbij de contouren van de vrucht. Snijd vervolgens het andere uiteinde van de mandarijn af en schil hem op dezelfde manier. Snijd tot slot de resterende stukjes schil af en gooi ze weg.
HannaHanna answered 1 jaar ago
Leg de mandarijn in je handpalm met het steeltje naar beneden. Gebruik je duimnagel om de schil over de hele omtrek van de vrucht in te kerven, waarbij je door de schil snijdt maar niet in de vrucht. Houd de mandarijn in één hand en gebruik je andere hand om de schil in reepjes weg te pellen. Gebruik zo nodig een scherp mes om de resterende stukjes schil af te snijden.
OdinOdin answered 1 jaar ago
De gemakkelijkste manier om een mandarijn te schillen is door het uiteinde tegenover de steel af te snijden, dan de vrucht in de ene hand te houden en met je duim en wijsvinger van je andere hand de schil van het vruchtvlees af te pellen. U kunt ze ook in hun geheel eten - zorg er dan wel voor dat u de pitjes verwijdert.