Bekijk vragenCategory: ApparatuurHoe kun je een ei koken in de microgolf?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe kun je een ei koken in de microgolf?
10 Answers
OdetteOdette answered 1 jaar ago
De beste manier om een ei in de magnetron te koken is te beginnen met een koud ei en dit ongeveer 30 seconden op middelhoog vermogen te koken. Open de deur en controleer of het ei gaar is zoals u wilt. Als het meer tijd nodig heeft, kook het dan nog eens 10-15 seconden op matig vermogen. Zorg ervoor dat het ei niet te gaar wordt, anders wordt het droog en rubberachtig.
EliasElias answered 1 jaar ago
Een ei koken in de magnetron is eigenlijk heel simpel! Klop een ei en wat melk in een kom en zet het een minuut of twee in de magnetron. De truc is om het in de gaten te houden en te stoppen met koken als het ei net gestold is. Anders eindig je met een droog, rubberachtig ei.
OdinOdin answered 1 jaar ago
Leg een ei in een magnetron-veilige kom en breek de dooier. Dek de kom af met plasticfolie en prik er een paar gaatjes in zodat de stoom kan ontsnappen. Zet de magnetron ongeveer 45 seconden op hoog. Controleer of het ei gaar is door er met een tandenstoker in te prikken. Als de prikker er schoon uitkomt, is het ei gaar. Zo niet, ga dan door met de magnetron in intervallen van 5 seconden tot het ei gaar is.
CharlieCharlie answered 1 jaar ago
Leg het ei in een magnetronbestendige bak. Giet 1/4 kopje water in het bakje. Magnetron op hoog voor ongeveer 1 minuut, of tot het ei gaar is naar wens. U kunt ook een ei rechtstreeks op een bord leggen en het dan ongeveer 1 minuut op hoog vuur in de magnetron zetten, of tot het naar wens gaar is.
BrittBritt answered 1 jaar ago
Leg een rauw ei in een kom die geschikt is voor de magnetron. Bedek het ei met een kleine hoeveelheid water (ongeveer 1/4 kopje). Magnetron op hoog voor ongeveer 1 minuut, of tot het ei gaar is. Afhankelijk van uw magnetron kan het tot 2 minuten duren. Haal het hete ei voorzichtig met een lepel uit de kom.
RosaRosa answered 1 jaar ago
Het is mogelijk een ei in de magnetron te koken door het in een kom te kraken en het gedurende ongeveer een minuut op hoog te koken. Sommige mensen raden aan om water in de kom met het ei te doen, zodat het minder snel explodeert, maar dat is niet nodig. Zorg ervoor dat het ei niet te gaar wordt, want bij te lang koken kan het rubberachtig worden.
ManouManou answered 1 jaar ago
Leg een ei in een magnetronbestendige kom. Giet 1/4 kopje water in de kom. Magnetron op HOOG gedurende 1 minuut. Haal uit de magnetron en laat 1 minuut staan om iets af te koelen voor het opdienen.
AbbyAbby answered 1 jaar ago
Leg een ei in een magnetronbestendige beker of kom. Kook op hoog gedurende 45 seconden tot 1 minuut, of tot het ei gaar is naar wens. Haal het ei uit de magnetron en laat het 30 seconden tot 1 minuut staan alvorens het op te dienen. Opmerking: Als u meerdere eieren kookt, verhoog dan de kooktijd met 10-15 seconden per ei.
JaysonJayson answered 1 jaar ago
Leg een ei op een bord. Prik een klein gaatje in een uiteinde van het ei met een scherp voorwerp, zoals een vork. Bedek het ei met een papieren handdoek. Kook op hoge stand gedurende één minuut. Laat het ei afkoelen voor je het eet.
LotteLotte answered 1 jaar ago
Leg het ei in een magnetronbestendige bak. Giet 1/4 kopje water in het bakje. Plaats het bakje in de magnetron en kook het gedurende een minuut op hoog. Het ei moet doorbakken zijn en de dooier moet stevig zijn, maar niet droog of rubberachtig.