Bekijk vragenCategory: ApparatuurHoe kun je een ei koken in de microgolf?
Avatargast Staff asked 3 weken ago

Hoe kun je een ei koken in de microgolf?

3 Answers
OdetteOdette answered 3 weken ago

De beste manier om een ei in de magnetron te koken is te beginnen met een koud ei en dit ongeveer 30 seconden op middelhoog vermogen te koken. Open de deur en controleer of het ei gaar is zoals u wilt. Als het meer tijd nodig heeft, kook het dan nog eens 10-15 seconden op matig vermogen. Zorg ervoor dat het ei niet te gaar wordt, anders wordt het droog en rubberachtig.

EliasElias answered 2 weken ago

Een ei koken in de magnetron is eigenlijk heel simpel! Klop een ei en wat melk in een kom en zet het een minuut of twee in de magnetron. De truc is om het in de gaten te houden en te stoppen met koken als het ei net gestold is. Anders eindig je met een droog, rubberachtig ei.

OdinOdin answered 2 weken ago

Leg een ei in een magnetron-veilige kom en breek de dooier. Dek de kom af met plasticfolie en prik er een paar gaatjes in zodat de stoom kan ontsnappen. Zet de magnetron ongeveer 45 seconden op hoog. Controleer of het ei gaar is door er met een tandenstoker in te prikken. Als de prikker er schoon uitkomt, is het ei gaar. Zo niet, ga dan door met de magnetron in intervallen van 5 seconden tot het ei gaar is.