Bekijk vragenCategory: ReceptenHoe kun je een cake bakken in airfryer?
Avatargast Staff asked 10 maanden ago
Hoe kun je een cake bakken in airfryer?
3 Answers
OwenOwen answered 10 maanden ago
U kunt een cake bakken in een airfryer door deze eenvoudige stappen te volgen:
  1. Verwarm je airfryer voor op 350 graden Fahrenheit.
  2. 2. Meng in een kom 1 kopje bloem, 1 theelepel bakpoeder en 1/4 theelepel zout. Roer goed om te combineren.
  3. 3. Klop in een andere kom 1/2 kopje ongezouten boter, 1/2 kopje suiker, 2 eieren en 1 theelepel vanille-extract tot een glad mengsel.
  4. 4. Voeg de natte ingrediënten toe aan de droge ingrediënten en roer tot het net gemengd is. Let op dat u niet te veel mengt!
  5. 5.
BellaBella answered 9 maanden ago
Er is geen specifiek recept voor het bakken van een cake in een airfryer, maar je kunt algemene richtlijnen volgen. Verwarm uw airfryer bijvoorbeeld voor op 350 graden F voordat u de cake toevoegt. Zorg er ook voor dat je de cakevorm met bakspray of boter bestrijkt voordat je het beslag erin doet. Bak de cake ten slotte ongeveer 20 minuten of tot hij goudbruin en gaar is.
HunterHunter answered 9 maanden ago
Hier is een recept voor een chocoladetaart in een air fryer. De ingrediënten die u nodig heeft zijn: 2 kopjes bloem voor alle doeleinden, 2 kopjes suiker, 1 kopje ongezoet cacaopoeder, 1 theelepel zuiveringszout, 1 theelepel bakpoeder, 1 theelepel zout, 2 eieren, 1 kopje plantaardige olie, 2 theelepels vanille-extract, en 2 kopjes water. 1) Verwarm uw friteuse voor op 350 graden Fahrenheit. 2) Meng in een grote kom de bloem, suiker, cacaopoeder, zuiveringszout, bakpoeder en zout. 3) Klop in een andere kom de eieren, olie en vanille-extract tot een glad mengsel.