Bekijk vragenCategory: ReceptenHoe kun je curry dikker maken?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe kun je curry dikker maken?
4 Answers
AbbyAbby answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om curry dikker te maken. Eén manier is om tijdens het koken zetmeel, zoals bloem, maïzena of arrowroot poeder aan de curry toe te voegen. Een andere manier is om een of ander romig element toe te voegen, zoals kokosmelk, zware room, yoghurt of crème fraiche. En tenslotte kun je ook een deel van de groenten in de curry pureren tot de gewenste dikte.
KoenKoen answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren om curry dikker te maken. Eén manier is om wat maïzena gemengd met water aan de saus toe te voegen. Een andere manier is om roux te gebruiken, dat is een mengsel van bloem en vet (meestal boter of olie). U kunt ook wat kokosmelk of zware room aan de saus toevoegen. Ten slotte kun je wat van de gekookte groenten in de curry pureren om hem in te dikken.
JackJack answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om curry in te dikken. Een daarvan is om wat maïzenaslurry (maïzena gemengd met water) toe te voegen. Een andere manier is om de curry op laag vuur te laten sudderen tot hij dikker wordt. U kunt ook wat zware room of kokosmelk toevoegen om de curry in te dikken.
KeesKees answered 2 jaar ago
U kunt curry dikker maken door een zetmeelrijke groente toe te voegen, zoals aardappelen, zoete aardappelen of pompoen. Deze groenten zullen de jus absorberen en indikken. Een andere manier om curry dikker te maken is door een deel ervan te mixen tot een gladde massa en het dan terug in de pan te doen. Hierdoor ontstaat een dikkere saus. Zorg ervoor dat u goed roert, zodat de saus gelijkmatig wordt verdeeld.