Andijvie kan tot een week in de koelkast worden bewaard. Wikkel de andijvie in een vochtig papieren zakje en doe het in een plastic zak. Zorg ervoor dat de andijvie helemaal droog is voordat je hem in de koelkast bewaart.
Andijvie kan tot twee weken in de koelkast bewaard worden. Bewaar het in een plastic zak en zorg ervoor dat het droog is voordat je het in de koelkast zet.
Andijvie is een groene bladgroente die rijk is aan vezels en vitamine A, C en K. Het kan tot twee weken in de koelkast bewaard worden. Om andijvie te bewaren, spoel je het eerst af onder koud water. Daarna afdrogen met een papieren handdoek. Doe de andijvie vervolgens in een plastic zak en bewaar hem in de koelkast.
Andijvie kan tot een week in de koelkast worden bewaard. Om te bewaren wikkel je de andijvie in een vochtige papieren handdoek en doe je hem in een plastic zak. Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk lucht uit de zak verwijdert voordat u hem dichtdoet.
Andijvie kan 2-3 weken in de koelkast bewaard worden. Zorg er gewoon voor dat je het in een plastic zak of bak bewaart en dat er geen vocht bij de bladeren komt. Als witlof in de groentelade wordt bewaard, blijft het iets langer vers.
Andijvie kan in een plastic zak in de koelkast maximaal vier dagen worden bewaard. Zorg ervoor dat u overtollig vocht verwijdert door de bladeren voorzichtig droog te kloppen voordat u ze bewaart.
Andijvie kan tot een week in de koelkast bewaard worden. Om het vers te houden, wikkel je de bladeren in een vochtige papieren handdoek en doe je ze in een plastic zak. Zorg ervoor dat u overtollig vocht verwijdert voordat u ze bewaart. U kunt andijvie ook invriezen door het in hapklare stukjes te snijden en in een vriesbestendige bak of zak te doen.
Andijvie kan in een plastic zak in de koelkast maximaal twee weken worden bewaard. Zorg ervoor dat het droog en koel blijft, want door vocht en warmte verwelkt het.