Bekijk vragenCategory: Groentenhoe koriander snijden?
Avatargast Staff asked 1 maand ago

hoe koriander snijden?

5 Answers
NaomiNaomi answered 4 weken ago

Snijd de uiteinden van de koriander en gooi alle bruine of verwelkte bladeren weg. Snijd de koriander doormidden en vervolgens overdwars in dunne plakjes. Je kunt het ook in kleine stukjes hakken.

RosaRosa answered 2 weken ago

De beste manier om koriander te snijden is door de blaadjes eerst af te spoelen onder koel water. Daarna met een scherp mes de koriander ontpitten door de onderkant van de stengel af te snijden. Zodra de koriander is gestampt, begint u met het snijden van de bladeren door ze in de lengte te snijden. Hak tot slot de koriander grof door deze overdwars in plakjes te snijden.

KeesKees answered 2 weken ago

Om koriander te snijden, spoel je het kruid eerst af onder koud water om vuil en restjes te verwijderen. Dep het droog met een papieren handdoek. Snijd vervolgens met een scherp mes de onderkant van de stengel af. Houd de koriander vervolgens in één hand en gebruik uw andere hand om hem in kleine stukjes te hakken. Spoel de koriander ten slotte nog even af en dep hem weer droog voordat u hem in uw recept verwerkt.

GijsGijs answered 2 weken ago

Sommige mensen snijden de top van de bos cilantro af, en laten de stengels eraan zitten. Anderen snijden het bosje in tweeën of in drieën, houden de uiteinden van de stengels vast en hakken parallel aan de stengel. Weer anderen houden een klein stukje van de stengel vast en hakken met een scherp mes naar beneden.

KoenKoen answered 2 weken ago

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Sommige mensen zweren bij het gebruik van een scherp mes, anderen adviseren een schaar te gebruiken. Weer anderen stellen voor de koriander met een keukenschaar te snijden.