Bekijk vragenCategory: Groentenhoe koriander snijden?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe koriander snijden?
5 Answers
NaomiNaomi answered 2 jaar ago
Snijd de uiteinden van de koriander en gooi alle bruine of verwelkte bladeren weg. Snijd de koriander doormidden en vervolgens overdwars in dunne plakjes. Je kunt het ook in kleine stukjes hakken.
RosaRosa answered 2 jaar ago
De beste manier om koriander te snijden is door de blaadjes eerst af te spoelen onder koel water. Daarna met een scherp mes de koriander ontpitten door de onderkant van de stengel af te snijden. Zodra de koriander is gestampt, begint u met het snijden van de bladeren door ze in de lengte te snijden. Hak tot slot de koriander grof door deze overdwars in plakjes te snijden.
KeesKees answered 2 jaar ago
Om koriander te snijden, spoel je het kruid eerst af onder koud water om vuil en restjes te verwijderen. Dep het droog met een papieren handdoek. Snijd vervolgens met een scherp mes de onderkant van de stengel af. Houd de koriander vervolgens in één hand en gebruik uw andere hand om hem in kleine stukjes te hakken. Spoel de koriander ten slotte nog even af en dep hem weer droog voordat u hem in uw recept verwerkt.
GijsGijs answered 2 jaar ago
Sommige mensen snijden de top van de bos cilantro af, en laten de stengels eraan zitten. Anderen snijden het bosje in tweeën of in drieën, houden de uiteinden van de stengels vast en hakken parallel aan de stengel. Weer anderen houden een klein stukje van de stengel vast en hakken met een scherp mes naar beneden.
KoenKoen answered 2 jaar ago
Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Sommige mensen zweren bij het gebruik van een scherp mes, anderen adviseren een schaar te gebruiken. Weer anderen stellen voor de koriander met een keukenschaar te snijden.