Bekijk vragenCategory: Groentenhoe koriander bewaren?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
hoe koriander bewaren?
5 Answers
BramBram answered 1 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren waarop je koriander kunt bewaren, zodat het langer vers blijft. Een optie is om het in een vaas of pot met wat water te bewaren, net zoals je snijbloemen zou bewaren. Je kunt de koriander ook in een vochtig papieren zakdoekje wikkelen en in de koelkast bewaren. Een andere optie is om de koriander fijn te hakken en het in een luchtdichte container in de vriezer te bewaren.
AdamAdam answered 1 jaar ago
De beste manier om koriander te bewaren is in een glas water op de vensterbank. Cilantro blijft ongeveer een week vers als je het op deze manier bewaart. Ververs het water ongeveer om de dag en knip bruine of verwelkte bladeren weg.
BramBram answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om koriander te bewaren. U kunt de koriander in een vochtig papieren handdoekje wikkelen en in een plastic zakje doen, of u kunt de koriander in een afgesloten bak doen met ongeveer een centimeter water op de bodem.
RosaRosa answered 1 jaar ago
Bewaar koriander ongewassen in een plastic zak in de koelkast. Het is ongeveer een week houdbaar.
DannyDanny answered 1 jaar ago
Cilantro kan enkele dagen in de koelkast bewaard worden. Doe het gewoon in een glas water zoals je met bloemen zou doen en dek het af met een plastic zak. Zo blijft het vers.