Bekijk vragenCategory: GroentenHoe kook je asperges?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe kook je asperges?
3 Answers
KirstenKirsten answered 2 jaar ago
Asperges koken is een eenvoudig proces dat maar een paar minuten van uw tijd vraagt. De eerste stap is om de onderste centimeter van de asperges af te snijden. Breng vervolgens een pan met water aan de kook en voeg de asperges toe. Laat de asperges 3-5 minuten koken, of tot ze een beetje zacht zijn. Laat ze uitlekken en besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met zout voor het serveren.
GeorgeGeorge answered 2 jaar ago
Asperges kunnen op een aantal manieren worden gekookt, zoals koken, stomen, grillen en roosteren. Gekookt of gestoomd moeten asperges 3-5 minuten worden gekookt. Bij grillen of roosteren 10-15 minuten op 400 graden Fahrenheit.
IvanIvan answered 2 jaar ago
Asperges kunnen op verschillende manieren worden gekookt, maar een van de eenvoudigste en populairste methoden is ze te roosteren in de oven. Verwarm de oven voor op 400 graden F (200 graden C) en snijd de taaie uiteinden van de asperges af. Leg ze op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie of gesmolten boter. Bestrooi ze met zout en peper en bak ze ongeveer 10 minuten, of tot ze gaar zijn.