Bekijk vragenCategory: Groentenhoe komkommersalade maken?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe komkommersalade maken?
4 Answers
KeesKees answered 2 jaar ago
Om komkommersalade te maken, heb je nodig: 1 komkommer, geschild en in blokjes gesneden 1/2 ui, in blokjes gesneden 1 tomaat, in blokjes gesneden 1/4 kopje witte azijn 1/4 kopje water 1 eetlepel suiker 1 eetlepel olijfolie Zout en peper naar smaak Meng in een middelgrote kom de komkommer, ui, tomaat, azijn, water, suiker en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Serveer gekoeld of op kamertemperatuur.
GeorgeGeorge answered 2 jaar ago
Ingrediënten: 1/2 kopje witte azijn 1/4 kopje suiker 1 theelepel zout 1/4 theelepel selderijzaad 3 eetlepels plantaardige olie 3 eetlepels in blokjes gesneden ui 2 kopjes in blokjes gesneden komkommer Takjes verse peterselie (optioneel) Aanwijzingen: 1. Klop in een kleine kom de azijn, suiker, zout en selderijzaad tot de suiker is opgelost 2. Voeg geleidelijk de olie toe, klop voortdurend tot een emulsie 3. Giet de dressing over de komkommer en ui in een slakom en schep alles goed om. Dek af en zet minstens 2 uur in de koelkast alvorens op te dienen. Garneer met peterselie indien gewenst.
HunterHunter answered 2 jaar ago
Dit komkommersalade recept is makkelijk te volgen en barst van de frisse smaken. Ingrediënten: 1 Engelse komkommer, geschild en in dunne plakjes gesneden 1/2 kopje in blokjes gesneden rode ui 1/4 kopje witte azijn 3 eetlepels kristalsuiker 3 eetlepels plantaardige olie 1 eetlepel gehakte verse dille 1 eetlepel gehakte verse peterselieblaadjes 1 theelepel koosjer of zeezout Versgemalen zwarte peper naar smaak Instructies Klop in een middelgrote kom de azijn, suiker, olie, dille, peterselie, zout en peper door elkaar tot de suiker is opgelost. Voeg de komkommerplakjes en de blokjes rode ui toe; meng alles.
GigiGigi answered 2 jaar ago
Er zijn veel manieren om een komkommersalade te maken, maar hier is een eenvoudig recept dat u kunt volgen. Begin met de komkommers in hapklare stukjes te hakken. Je kunt de schil er aan laten of eraf pellen, afhankelijk van je voorkeur. Voeg vervolgens wat gesnipperde uien en in blokjes gesneden tomaten toe aan de mix. Voor de dressing kunt u een eenvoudige vinaigrette gebruiken op basis van olijfolie en azijn. Breng op smaak met zout en peper voor het opdienen.