Bekijk vragenCategory: Groentenhoe komkommersalade maken?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe komkommersalade maken?
3 Answers
GeorgeGeorge answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren waarop je komkommersalade kunt maken. Eén manier is om komkommers te mengen met yoghurt, zout en peper. Een andere manier is om komkommers te mengen met azijn, olijfolie en in blokjes gesneden uien. Je kunt er ook andere groenten aan toevoegen, zoals tomaten of paprika's. Als je een meer vullende salade wilt maken, kun je wat gehakte kip of garnalen toevoegen. Welke ingrediënten je ook kiest, zorg ervoor dat de komkommers gelijkmatig in de dressing worden gehuld. Laat de salade minstens een uur staan voordat je hem serveert, zodat de smaken de tijd hebben om samen te smelten.
GijsGijs answered 2 jaar ago
Ingrediënten: 1 Engelse komkommer, in blokjes gesneden 1/2 rode ui, in kleine blokjes gesneden 1/4 kopje witte balsamico azijn 1 eetlepel honing 1 theelepel Dijon mosterd Kosher zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak Instructies: 1. 1. Meng in een grote kom de komkommer, rode ui, witte balsamicoazijn, honing en Dijonmosterd; breng op smaak met zout en peper.2. Gooi om te combineren.3. Serveer onmiddellijk.
BellaBella answered 2 jaar ago
Om een komkommersalade te maken, heb je nodig: - 1 komkommer, geschild en in dunne plakjes gesneden - 1/4 ui, geschild en in dunne plakjes gesneden - 1 eetlepel witte azijn - 1 eetlepel plantaardige olie - 1 theelepel suiker - zout en peper naar smaak Aanwijzingen 1. Meng in een middelgrote kom de komkommer, ui, witte azijn, plantaardige olie, suiker, zout en peper 2. Roer om de ingrediënten te mengen 3. Laat de salade ten minste 30 minuten rusten voor het opdienen, zodat de smaken zich kunnen vermengen. Serveer gekoeld of op kamertemperatuur.