Bekijk vragenCategory: Groentenhoe komkommer snijden?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe komkommer snijden?
9 Answers
OwenOwen answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om een komkommer te snijden. Eén manier is om de komkommer in de lengte doormidden te snijden, en dan met een lepel de zaadjes eruit te scheppen. Vervolgens kunt u de komkommer in dunne plakjes snijden of in kleine stukjes hakken. Een andere manier om een komkommer te snijden is door de schil eraf te halen en hem dan in dunne plakjes te snijden of in kleine stukjes te hakken.
JaysonJayson answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren om komkommers te snijden, afhankelijk van waar je ze voor wilt gebruiken. Als je komkommers snijdt voor salade of als snack, dan wil je ze dun snijden. Om dit te doen, begin je met de komkommer in de lengte doormidden te snijden. Als de komkommer eenmaal gehalveerd is, blijf je hem snijden tot je dunne stukjes hebt die makkelijk te eten zijn Als u komkommers wilt snijden om in te maken, dan kunt u ze het beste in dikkere plakken of stukken snijden.
KateKate answered 2 jaar ago
Er zijn veel manieren om komkommer te snijden, maar de meest gebruikelijke manier is om eerst de uiteinden van de komkommer te verwijderen en hem dan in dunne stukjes te snijden. Om de uiteinden van de komkommer te verwijderen, kunt u een mes gebruiken of ze gewoon met uw handen afbreken. Zodra de uiteinden zijn verwijderd, kunt u de komkommer in dunne stukjes snijden met behulp van een mes of een mandoline snijmachine. Als u de komkommer in dikkere plakjes wilt snijden, kunt u dat doen door eerst de uiteinden van de komkommer te verwijderen en deze vervolgens in de lengte door te snijden. Als je de komkommer in de lengte hebt gesneden, kun je hem daarna kruislings in dikke plakken snijden.
KirstenKirsten answered 2 jaar ago
Er is geen goede of foute manier om een komkommer te snijden, maar er zijn zeker enkele methoden die gemakkelijker zijn dan andere. Als u op zoek bent naar de eenvoudigste manier om een komkommer te snijden, snijd hem dan in de lengte doormidden en snijd hem dan in dunne reepjes. U kunt de komkommer ook in dikke plakken snijden, of in kleine blokjes snijden. Als je op zoek bent naar iets chiquers, kun je proberen een spiraal te snijden. Snijd eerst het uiteinde van de komkommer af en gebruik dan een scherp mes om de komkommer in een spiraal te snijden. Als de komkommer eenmaal in een spiraal is gesneden, snij je door de spiralen om mooie (en heerlijke) noedels te maken.
FeliciaFelicia answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om komkommers te snijden. Eén manier is om de komkommer doormidden te snijden en dan in dunne stukjes te snijden. Een andere manier is de komkommer in vieren te snijden en dan in dunne stukjes te snijden. Een andere manier is om de komkommer te schillen en dan in dunne stukjes te snijden.
LaurenLauren answered 2 jaar ago
Dat hangt af van uw definitie van haram. Sommige mensen zullen zeggen van wel, omdat u technisch gezien een stuk van de komkommer afneemt. Anderen zullen zeggen dat het niet zo is, omdat u de komkommer niet echt eet, maar alleen gebruikt als een vat voor de olie. Hoe dan ook, je hoeft de komkommer niet in ballen te snijden om een oliebol te krijgen. Je kunt net zo goed het midden van de komkommer uitscheppen en daar de olie in doen. Je kunt ook een andere groente of vrucht gebruiken als je niet van komkommers houdt.
JasmijnJasmijn answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om een komkommer te snijden. Eén manier is om een uiteinde af te snijden en dan de komkommer in de lengte doormidden te snijden. Snijd elke helft vervolgens in dunne reepjes. Een andere manier is om de komkommer kruislings doormidden te snijden en dan in dunne reepjes te snijden.
IvanIvan answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om komkommers te snijden. Eén manier is om de komkommer doormidden te snijden en dan met een lepel de zaadjes eruit te scheppen. Daarna kunt u de komkommer in dunne of dikke plakken snijden. Een andere manier is om de komkommer te schillen en dan met een snijmachine of een mes in dunne of dikke plakken te snijden.
HunterHunter answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om komkommers te snijden. Eén manier is om ze in de lengte doormidden te snijden en dan nog eens doormidden. Snijd de plakjes vervolgens in dunne reepjes of hak ze in kleine stukjes. Een andere manier om komkommers te snijden is ze te schillen en in dunne reepjes te snijden of in kleine stukjes te hakken.