Bekijk vragenCategory: OverigHoe knolselderij wokken?
Avatargast Staff asked 11 maanden ago
Hoe knolselderij wokken?
4 Answers
OdinOdin answered 11 maanden ago
Knolselderij wokken is een eenvoudig proces. Verwarm eerst een wok of hapjespan op hoog vuur. Voeg een kleine hoeveelheid olie toe en roerbak de knolselderij ongeveer 5 minuten. Voeg desgewenst kruiden en andere ingrediënten toe, zoals knoflook, prei of ui. Bak vervolgens totdat de knolselderij zacht en gaar is. Als laatste, voeg wat zout toe voor extra smaak.
FeliciaFelicia answered 11 maanden ago
Knolselderij wokken is zo eenvoudig als het klinkt! Begin met het snijden van de knolselderij in plakjes en roerbak ze gedurende een paar minuten met wat olie of roomboter. Breng vervolgens wat kruiden en specerijen toe naar smaak. Je knolselderij is nu klaar voor consumptie!
CharlieCharlie answered 11 maanden ago
Knolselderij wokken is vrij eenvoudig; begin met het kuisen van de knolselderij en snijd deze vervolgens in schijven of blokjes. Voeg wat olie toe aan een wokpan op middelhoog vuur en bak de knolselderij in ongeveer 5-10 minuten of totdat het gaar is. Voor een extra smaakbeleving kun je kruiden of kruidenboter toevoegen.
KoenKoen answered 11 maanden ago
Knolselderij wokken is best vrij eenvoudig. Begin met het schoonmaken en hakken van de knol. Verwarm wat olie in een wok of koekenpan en voeg de knol toe. Bak tot het gaar is, ongeveer 10 minuten, en voeg wat peper en zout toe naar smaak. Voeg desgewenst andere kruiden toe terwijl het gaart en geniet van je knolselderij!