Bekijk vragenCategory: Groentenhoe haricots verts maken?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
hoe haricots verts maken?
8 Answers
ManouManou answered 1 jaar ago
Ingrediënten: -1 pond haricots verts, bijgesneden en gespoeld -2 eetlepels olijfolie -1/4 theelepel zeezout -1/4 theelepel versgemalen zwarte peper Instructies: Verwarm de oven voor op 375 graden F. Bekleed een bakplaat met perkamentpapier. Leg de haricots verts in een grote kom. Besprenkel met de olijfolie en bestrooi met zout en peper. Gooi ze om. Verdeel de bonen in een enkele laag over de voorbereide bakplaat. Rooster ze 10 tot 12 minuten, of tot ze gaar zijn. Serveer warm of op kamertemperatuur.
LotteLotte answered 1 jaar ago
Spoel en trim de haricots verts. Breng een pot gezouten water aan de kook en voeg de bonen toe. Kook gedurende 2-3 minuten, of tot ze heldergroen en net gaar zijn. Giet af en serveer met uw favoriete dressing of saus.
CalebCaleb answered 1 jaar ago
Om haricots verts te maken, heb je nodig: -Haricots verts (uiteraard) -Boter of olijfolie -Zout en peper naar smaak 1. Verwarm uw oven voor op 375 graden Fahrenheit. 2. Smeer een laagje boter of olijfolie in een ovenschaal. Voeg de haricots verts, zout en peper toe. Roer de haricots gelijkmatig om.3. Bak 10 minuten, of tot ze gaar maar nog licht knapperig zijn.
RosaRosa answered 1 jaar ago
Haricots verts zijn een soort sperziebonen die dunner en langer zijn dan de gemiddelde sperzieboon. Ze kunnen worden gestoomd, gekookt of gesauteerd. Om haricots verts te bereiden, begin je met het afsnijden van de uiteinden. Vervolgens blancheert u ze desgewenst een minuut in kokend water en laat u ze uitlekken. Daarna kunt u ze in een beetje olie op middelhoog vuur in 3-5 minuten gaar bakken, of in gezouten water in 2-3 minuten gaar koken. Serveer met boter, zout en peper, of uw favoriete saus.
HarveyHarvey answered 1 jaar ago
Om haricots verts te maken heb je nodig: - Haricots verts (natuurlijk!) - Olijfolie of boter - Zout en peper - Gehakte knoflook (optioneel) 1. Verwarm uw oven voor op 350 graden F. 2. Verdeel een enkele laag haricots verts over een bakplaat. Bestrooi desgewenst met gehakte knoflook en olijfolie of boter. Kruid met zout en peper naar smaak.3. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 10 tot 12 minuten, of tot ze zacht maar toch knapperig zijn.
KateKate answered 1 jaar ago
Spoel de bonen eerst af en verwijder eventuele slierten of resten. Blancheer de bonen vervolgens gedurende 2-3 minuten in kokend water. Dompel ze na het koken in ijswater om het kookproces te stoppen. Goed laten uitlekken en droogdeppen voor het opdienen.
AliceAlice answered 1 jaar ago
Ingrediënten: -1½ pond haricots verts, bijgesneden -1 eetlepel olijfolie -zout en peper naar smaak Instructies: 1. Verwarm de oven voor op 375 graden Fahrenheit. 2. Smeer olijfolie op een bakplaat. 3. Voeg de bijgesneden haricots verts toe aan de bakplaat en schep ze om met de olijfolie tot ze bedekt zijn. 4. Bestrooi met zout en peper naar smaak. 5. Bak 12 minuten in de voorverwarmde oven, of tot de gewenste malsheid is bereikt.
KirstenKirsten answered 1 jaar ago
Ingrediënten: 1 pond haricots verts, bijgesneden 1 eetlepel olijfolie Zeezout en versgemalen zwarte peper naar smaak Instructies: 1. Verwarm de oven voor op 375 graden F (190 graden C). 2. Meng de haricots verts met olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. 3. Verdeel de haricots verts in een enkele laag over een bakplaat. 4. Bak 12 minuten in de voorverwarmde oven, of tot ze knapperig zacht zijn.