Bekijk vragenCategory: Groentenhoe erwtensoep dikker maken?
Avatargast Staff asked 3 maanden ago
hoe erwtensoep dikker maken?
4 Answers
AaronAaron answered 2 maanden ago
U kunt erwtensoep indikken door wat bloem of maïzena toe te voegen aan een kleine hoeveelheid water en dit vervolgens door de soep te roeren. Een andere optie is om een deel van de erwten in de soep te pureren met een dompelblender.
HelenaHelena answered 2 maanden ago
Er zijn een paar verschillende manieren om erwtensoep in te dikken. Eén manier is om tijdens het koken bloem of maïzena aan de soep toe te voegen. Een andere manier is een deel van de erwten te pureren in een blender en dan weer toe te voegen aan de soep. Een derde manier is om geleidelijk wat melk of room toe te voegen tot de gewenste dikte is bereikt. Welke methode u ook kiest, zorg ervoor dat u de soep voortdurend roert, zodat hij niet aan de bodem van de pan blijft plakken.
BellaBella answered 2 maanden ago
Indikken met een roux: een mengsel van bloem en vet (meestal boter) dat op laag vuur wordt gekookt tot een gladde pasta. Voeg 1 eetlepel roux toe aan de soep voor elke kop soep die je indikt. Roer voortdurend tot de roux volledig is opgelost. U kunt ook wat melk of room aan de soep toevoegen om hem nog romiger te maken.
HunterHunter answered 2 maanden ago
Er zijn een paar manieren om erwtensoep in te dikken. Eén manier is om tijdens het koken bloem of maïzena aan de soep toe te voegen. Een andere manier is om een deel van de erwten in een blender te pureren en dan weer aan de soep toe te voegen. Een derde manier is het toevoegen van aardappelen, die ook helpen de soep te verdikken.