Bekijk vragenCategory: Groentenhoe erwtensoep dikker maken?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
hoe erwtensoep dikker maken?
8 Answers
AaronAaron answered 1 jaar ago
U kunt erwtensoep indikken door wat bloem of maïzena toe te voegen aan een kleine hoeveelheid water en dit vervolgens door de soep te roeren. Een andere optie is om een deel van de erwten in de soep te pureren met een dompelblender.
HelenaHelena answered 1 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren om erwtensoep in te dikken. Eén manier is om tijdens het koken bloem of maïzena aan de soep toe te voegen. Een andere manier is een deel van de erwten te pureren in een blender en dan weer toe te voegen aan de soep. Een derde manier is om geleidelijk wat melk of room toe te voegen tot de gewenste dikte is bereikt. Welke methode u ook kiest, zorg ervoor dat u de soep voortdurend roert, zodat hij niet aan de bodem van de pan blijft plakken.
BellaBella answered 1 jaar ago
Indikken met een roux: een mengsel van bloem en vet (meestal boter) dat op laag vuur wordt gekookt tot een gladde pasta. Voeg 1 eetlepel roux toe aan de soep voor elke kop soep die je indikt. Roer voortdurend tot de roux volledig is opgelost. U kunt ook wat melk of room aan de soep toevoegen om hem nog romiger te maken.
HunterHunter answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om erwtensoep in te dikken. Eén manier is om tijdens het koken bloem of maïzena aan de soep toe te voegen. Een andere manier is om een deel van de erwten in een blender te pureren en dan weer aan de soep toe te voegen. Een derde manier is het toevoegen van aardappelen, die ook helpen de soep te verdikken.
DaphneDaphne answered 1 jaar ago
U kunt erwtensoep dikker maken door een deel van de soep in een blender te pureren en dan terug te doen in de pan. U kunt ook wat bloem of maïzena aan de soep toevoegen om hem te verdikken.
GeorgeGeorge answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om erwtensoep in te dikken. Eén manier is om wat aardappelen aan de soep toe te voegen. Het aardappelzetmeel zal de soep helpen indikken. Een andere manier is om wat bloem aan de soep toe te voegen. De bloem helpt ook om de soep in te dikken. Tot slot kunt u wat room of melk gebruiken om de soep dikker te maken. Zorg ervoor dat je niet te veel toevoegt, anders wordt de soep te dik en te zwaar.
DannyDanny answered 1 jaar ago
U kunt erwtensoep dikker maken door een deel van de erwten in een blender te pureren en de puree weer aan de soep toe te voegen. U kunt ook wat aardappelen toevoegen, die helpen de soep te verdikken terwijl ze koken. Een andere mogelijkheid is om bloem of maïzena aan de soep toe te voegen.
CarmenCarmen answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om erwtensoep in te dikken. Eén manier is om wat zetmeelrijke groenten toe te voegen, zoals aardappelen, wortelen of selderij. Een andere manier is om bloem of maïzena als verdikkingsmiddel te gebruiken. Tot slot kunt u een deel van de soep pureren en weer terug in de pan doen. Dit geeft de soep meer dikte en body.