Ik doksenvlees op dezelfde manier als kip of ander wokgerecht. Je begint met het vlees in kleine stukjes te snijden, dan verwarm je wat olie in een wok of een grote koekenpan en voeg je het vlees toe. Als het bijna gaar is, voeg je de kruiden of andere gezonde ingrediënten toe die je maar wilt. Dan bak je het gerecht tot het vlees gaar is. Het is zo eenvoudig!
Doksenvles is het best te wokken op hoge temperatuur. Verse doksenvlees in stukken snijden, dan bakken in enkele eetlepels olijfolie op hoge temperatuur voor enkele minuten. Voeg hier naar smaak kruiden van uw keuze toe en schud af en toe het bakproces om. Als de doksenvlees gebakken is, is het klaar om te serveren.
Door het doksenvlees in kleine stukjes te snijden en deze in een pan met hete olie of boter te bakken. Verwarm de olie of boter op middelhitte, voeg de stukjes doksenvlees toe en bak deze in 4-5 minuten gaar.