Bekijk vragenCategory: OverigHoe chinese kool wokken?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe chinese kool wokken?
4 Answers
DannyDanny answered 1 jaar ago
Chinese kool wordt traditioneel gewokt met een mengsel van sesamolie, knoflook, gember en Chinese vetvrije sojasaus, en vervolgens geserveerd als een heerlijk crunchy bijgerecht.
RachelRachel answered 1 jaar ago
Op een zeer eenvoudige manier! Allereerst verhit je een wok of grote koekenpan met veel olie. Voeg daarna een klein uitje toe en roerbak het totdat het glazig wordt. Voeg vervolgens de gesneden Chinese kool toe en blijf roerbakken totdat de kool gaar maar knapperig is. Serveer met wat zout en peper en geniet van de heerlijke smaak!
LoekLoek answered 1 jaar ago
Om Chinese kool te wokken heb je eerst wat neutrale olie nodig, zoals arachide of zonnebloem. Doe een beetje olie in een wok of koekenpan en verwarm het op middelhoog vuur. Voeg de gesneden Chinese kool toe en roerbak het vervolgens in 2-3 minuten. Voeg wat peper, zout, sojasaus en andere kruiden naar smaak toe voor extra smaak.
AdamAdam answered 1 jaar ago
Het wokken van Chinese kool is een simpel proces. Om te beginnen, snijd de Chinese kool in dunne reepjes. Daarna, verwarm olie in een wok of grote pan en voeg de groente toe. Roer het mengsel regelmatig en voeg zout en kruiden naar smaak toe. Na enkele minuten zal de Chinese kool klaar zijn om te serveren.