Bekijk vragenCategory: OverigHoe chinese kool koken?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe chinese kool koken?
3 Answers
AaronAaron answered 1 jaar ago
Het koken van Chinese kool begint met het wassen van de kool onder stromend water. Ook is het belangrijk om te controleren of er geen bruine of zwarte plekken of bruine randen zichtbaar zijn. Vervolgens kun je de kool in dunne plakken snijden. De volgende stap is het frituren of stomen van de kool. Breng vervolgens wat extra smaak aan door wat olijfolie, peper en groente of vissoep toe te voegen. Klaar is je gerecht!
EllaElla answered 1 jaar ago
Hmm, nou... als je Chinese kool wil koken, moet je eerst wat olijfolie verhitten in een koekenpan. Voeg dan een klein gehakt knoflook en gember toe en roerbak dat even. Voeg vervolgens grof gesneden Chinese kool toe en voeg wat sojasaus toe. Laat dat dan op matig vuur staan en roerbak het een paar minuten, voeg dan wat zout en peper toe en het is klaar!
OliviaOlivia answered 1 jaar ago
Heel simpel! Verwarm eerst een koekenpan met wat olie op middelhoog vuur. Voeg de in blokjes gesneden Chinese kool toe en voeg wat zout toe. Bak het gerecht gedurende 5 à 8 minuten, voeg wat knoflook toe en roer regelmatig. Eet smakelijk!