Bekijk vragenCategory: Groentenhoe chinese kool invriezen?
Avatargast Staff asked 1 maand ago

hoe chinese kool invriezen?

3 Answers
DaphneDaphne answered 1 maand ago

Hier is een korte handleiding over hoe je Chinese kool invriest: 1. Begin met het verwijderen van de kern van de kool en gooi die weg. Snijd de kool vervolgens in dunne reepjes. 2. Spreid de reepjes uit op een bakplaat en vries ze ongeveer 2 uur in, of tot ze stevig zijn. 3. Doe de bevroren reepjes over in een plastic zak of bakje en bewaar ze in de vriezer tot u ze wilt gebruiken.

ManouManou answered 1 maand ago

U kunt chinese kool invriezen door het 3-5 minuten in kokend water te blancheren en het daarna in koud water te laten schrikken. Daarna kunt u het strak in plasticfolie wikkelen of in een diepvrieszak doen. Als u klaar bent om het te gebruiken, ontdooit u het gewoon in de koelkast of kookt u het direct vanuit de diepvries.

NovaNova answered 1 maand ago

Er zijn een paar manieren om Chinese kool in te vriezen. Eén manier is om de kool in hapklare stukken te snijden en ze ongeveer een minuut in kokend water te blancheren. Laat de kool uitlekken en dompel hem onder in ijswater om het kookproces te stoppen. Droog de kool vervolgens af met keukenpapier en doe hem in een diepvriesbestendige zak of bak. Een andere manier is om de kool te versnipperen en ongeveer 30 seconden te blancheren in kokend water. Giet de kool af en dompel hem in ijswater om het kookproces te stoppen. Droog de kool vervolgens af met keukenpapier en doe hem in een diepvriesbestendige zak of bak.