Bekijk vragenCategory: Groentenhoe chinese kool invriezen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe chinese kool invriezen?
7 Answers
DaphneDaphne answered 2 jaar ago
Hier is een korte handleiding over hoe je Chinese kool invriest: 1. Begin met het verwijderen van de kern van de kool en gooi die weg. Snijd de kool vervolgens in dunne reepjes. 2. Spreid de reepjes uit op een bakplaat en vries ze ongeveer 2 uur in, of tot ze stevig zijn. 3. Doe de bevroren reepjes over in een plastic zak of bakje en bewaar ze in de vriezer tot u ze wilt gebruiken.
ManouManou answered 2 jaar ago
U kunt chinese kool invriezen door het 3-5 minuten in kokend water te blancheren en het daarna in koud water te laten schrikken. Daarna kunt u het strak in plasticfolie wikkelen of in een diepvrieszak doen. Als u klaar bent om het te gebruiken, ontdooit u het gewoon in de koelkast of kookt u het direct vanuit de diepvries.
NovaNova answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om Chinese kool in te vriezen. Eén manier is om de kool in hapklare stukken te snijden en ze ongeveer een minuut in kokend water te blancheren. Laat de kool uitlekken en dompel hem onder in ijswater om het kookproces te stoppen. Droog de kool vervolgens af met keukenpapier en doe hem in een diepvriesbestendige zak of bak. Een andere manier is om de kool te versnipperen en ongeveer 30 seconden te blancheren in kokend water. Giet de kool af en dompel hem in ijswater om het kookproces te stoppen. Droog de kool vervolgens af met keukenpapier en doe hem in een diepvriesbestendige zak of bak.
GigiGigi answered 1 jaar ago
Boerenkool kan worden ingevroren door het ongeveer twee minuten in kokend water te blancheren en vervolgens over te brengen in een kom met ijswater. Laat de kool ten slotte uitlekken en bewaar hem in luchtdichte bakken of diepvrieszakken. Het is maximaal zes maanden houdbaar.
FreekFreek answered 1 jaar ago
Om chinese kool in te vriezen, spoel je hem eerst af en droog je hem af. Snijd hem in dunne reepjes en blancheer hem dan ongeveer een minuut in kokend water. Laat de reepjes uitlekken en leg ze in ijswater om af te koelen. Als ze afgekoeld zijn, doe je ze in een afsluitbare plastic zak en vries je ze in. In de vriezer zijn ze ongeveer zes maanden houdbaar.
LoekLoek answered 1 jaar ago
Om chinese kool in te vriezen, blancheer je het een minuut in kokend water en schok je het vervolgens in ijswater. Laat het uitlekken en doe het in een diepvrieszakje of bakje. In de vriezer is hij tot zes maanden houdbaar.
DenzelDenzel answered 1 jaar ago
Chinese kool kan worden ingevroren door het één minuut te blancheren in kokend water en het daarna over te doen in ijswater. Na het afkoelen laat u de kool uitlekken en verpakt u hem in diepvrieszakjes of -bakjes. Het is ongeveer zes maanden houdbaar.