Bekijk vragenCategory: Groentenhoe chinese kool bewaren?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe chinese kool bewaren?
7 Answers
MilasMilas answered 2 jaar ago
Wikkel de Chinese kool in een papieren handdoek en doe hem dan in een plastic zak. De kool blijft tot een week vers.
OdinOdin answered 2 jaar ago
chinese kool kan tot vier dagen in de koelkast bewaard worden. chinese kool mag pas gewassen worden als het klaar is om gegeten te worden, omdat het vocht de bladeren zal doen rotten. chinese kool kan in hapklare stukken worden gesneden of in zijn geheel worden gelaten, en hoeft niet te worden klaargemaakt voor het koken.
FloortjeFloortje answered 2 jaar ago
Chinese kool kan tot twee weken in de koelkast bewaard worden. Verpak de bladeren in een plastic zak en bewaar ze in de groentelade. Zorg ervoor dat u voor het bewaren het vocht verwijdert door op de bladeren te drukken en de ingesloten lucht te verwijderen.
JaysonJayson answered 2 jaar ago
Het kan tot een week in de koelkast bewaard worden. Zorg er alleen voor dat het droog en afgesloten in een plastic zak wordt bewaard.
IanIan answered 1 jaar ago
U kunt Chinese kool tot een week in de koelkast bewaren. Zorg ervoor dat je het spoelt voordat je het bewaart en dat je het helemaal droogt. Wikkel het daarna in een papieren handdoek en doe het in een plastic zakje. Je kunt het ook in de groentelade bewaren.
DannyDanny answered 1 jaar ago
Het bewaren van verse Chinese kool is eenvoudig. Bewaar het gewoon in de koelkast in een plastic zak. Zo blijft hij ongeveer een week vers.
DaphneDaphne answered 1 jaar ago
Chinese kool kan in een plastic zak in de koelkast tot drie dagen bewaard worden.