Bekijk vragenCategory: Groentenhoe champignons bakken?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe champignons bakken?
4 Answers
JuliaJulia answered 2 jaar ago
Om champignons te bakken heb je nodig: -Een grote koekenpan of wok met genoeg olie om de champignons te bekleden (pindaolie, druivenpitolie of plantaardige olie werken allemaal goed) -1/2 theelepel zout -1/4 theelepel zwarte peper -1/4 theelepel suiker -1/4 theelepel knoflookpoeder -1 pond verse paddenstoelen (shiitake, cantharel, oester, enz.), schoongeveegd en van steeltjes ontdaan Verhit de olie in de koekenpan op matig vuur. Voeg het zout, de zwarte peper, de suiker, het knoflookpoeder en de champignons toe. Bak 4 tot 5 minuten per kant tot ze goudbruin en knapperig zijn.
LeoLeo answered 2 jaar ago
De beste manier om champignons te bakken is wat olie in een pan op middelhoog vuur te verhitten, dan de champignons toe te voegen en ze goudbruin te bakken, ongeveer 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Serveer warm.
DannyDanny answered 2 jaar ago
Om champignons te bakken spoel je ze eerst af en snij je ze in dunne stukjes. Verhit wat olie in een koekenpan op matig vuur, voeg de champignons toe en bak ze goudbruin. Breng ze op smaak met zout en peper.
GeorgeGeorge answered 2 jaar ago
Champignons kunnen het best gebakken worden in boter of olie. Smelt de boter of verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de champignons toe en bak ze 3 tot 5 minuten, onder af en toe roeren, tot ze goudbruin zijn. Serveer heet.