Bekijk vragenCategory: Groentenhoe caesar salade maken?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe caesar salade maken?
7 Answers
FloortjeFloortje answered 2 jaar ago
Caesar salade is een populaire salade gemaakt van romaine sla, croutons, Parmezaanse kaas, en Caesar dressing. De dressing is gemaakt van olijfolie, citroensap, Worcestershire saus, Dijon mosterd, knoflooktenen, ansjovisfilets en zwarte peper. Om Caesar salade te maken: 1. Begin met de sla te wassen en te drogen met een slacentrifuge of keukendoek. Snijd de sla in hapklare stukken en doe ze in een grote kom. 2. Voeg de croutons toe aan de kom en schep ze door elkaar. 3. Rasp de Parmezaanse kaas en voeg deze toe aan de kom. Roer nogmaals om te combineren. 4.
LoekLoek answered 2 jaar ago
Caesar salade is een populair gerecht gemaakt van romaine sla, croutons, Parmezaanse kaas, en Caesar dressing. De dressing bestaat uit olijfolie, knoflook, citroensap, Worcestershire saus en ansjovis. Om de dressing te maken: Meng in een blender of keukenmachine de olijfolie, knoflooktenen, citroensap en Worcestershiresaus. Verwerk tot een gladde massa. Voeg de ansjovis toe en verwerk opnieuw tot een gladde massa. Om de salade te maken: Combineer in een grote kom de blaadjes romaine sla en de croutons. Giet de dressing eroverheen en schep het geheel om. Bestrooi met Parmezaanse kaas en serveer direct.
DaphneDaphne answered 2 jaar ago
Caesar salade recept Ingrediënten: 1/2 kop (120 ml) olijfolie, verdeeld 1/4 kop (60 ml) vers citroensap 3 teentjes knoflook, fijngehakt 1 theelepel Dijon mosterd 1 theelepel ansjovispasta of 1 ansjovisfilet, gepureerd 1/4 theelepel zout Versgemalen zwarte peper naar smaak 8 kopjes (2 kg) gehakte Romeinse sla 1/4 kopje (10 g) geraspte Parmezaanse kaas Aanwijzingen Klop 1/4 kopje (60 ml) van de olijfolie, het citroensap, knoflook, Dijon mosterd, ansjovis pasta, zout en peper in een kleine kom.
CalebCaleb answered 2 jaar ago
Caesar salade is een populair gerecht gemaakt van Romaine sla, croutons, Parmezaanse kaas, en Caesar dressing. De dressing wordt meestal gemaakt met ansjovis, eierdooiers, knoflook, citroensap, mosterd en worcestershiresaus. Om Caesar salade te maken: 1. Begin met het mengen van de ansjovis, knoflook, citroensap, mosterd en Worcestershiresaus in een kleine kom. Zet dit mengsel opzij. 2. Doe vervolgens de Romaine sla in een grote kom en leg de croutons erop. 3. Giet de gereserveerde dressing over de salade en schep alles door elkaar tot een gelijkmatige laag. 4.
AbbyAbby answered 2 jaar ago
Ingrediënten: 1 krop Romeinse sla, gehakt 1/2 kopje geraspte Parmezaanse kaas 1/4 kopje croutons 1 ansjovisfilet, fijngehakt 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels citroensap 1 teentje knoflook, fijngehakt zout en peper naar smaak Instructies Klop in een kleine kom de Parmezaanse kaas, croutons, ansjovisfilet, olijfolie en citroensap door elkaar. Gooi in een grotere kom de gehakte Romeinse sla met de knoflook en zout en peper. Giet het Parmezaanse mengsel over de salade en serveer.
HelenaHelena answered 1 jaar ago
Caesar salade wordt gemaakt door eerst wat eieren, knoflook en ansjovis op te kloppen. Dit mengsel wordt dan gebruikt als dressing voor de salade. De ingrediënten voor de salade zijn meestal Romeinse sla, croutons, Parmezaanse kaas en olijfolie.
RachelRachel answered 1 jaar ago
Het recept voor caesar salade is eenvoudig, maar er zijn een paar belangrijke stappen om het perfect te maken. Ingrediënten: -1/2 krop Romeinse sla, gewassen en gedroogd -1/4 kopje geraspte Parmezaanse kaas -1/4 kopje croutons -3 eetlepels Caesar dressing -Zout en peper naar smaak Instructies: 1. In een grote kom, combineer de romaine sla, Parmezaanse kaas, croutons en Caesar dressing. Gooi om te combineren. Breng op smaak met zout en peper. Onmiddellijk opdienen.