Er zijn vele manieren om broccoli te snijden. Hier is één manier: 1. Snijd de roosjes aan de basis van de broccolikop af met een scherp mes. 2. Snijd de roosjes in dunne reepjes. 3. Snijd de reepjes in kleine stukjes.
Broccoli kan in roosjes of in stukjes gesneden worden. Om broccoli te hakken, snijdt u eerst de broccolisteel eraf. Snijd vervolgens de broccoliroosjes in drieën. Hak tenslotte de broccoliroosjes in kleinere stukjes.
Broccoli is gemakkelijk te snijden. Gewoon de roosjes aan de basis van de krop afsnijden en dan kruislings in dunne plakjes snijden. De stronk kan ook geschild en in dunne plakjes gesneden worden. Als u broccoliroosjes gebruikt voor een recept, kunt u ze eerst een minuut of twee blancheren in kokend water, daarna afgieten en afkoelen onder koud stromend water. Dit voorkomt dat ze bruin worden nadat ze zijn gesneden.
Snijd de broccoliroosjes van de steel. U kunt ze in kleine hapklare stukjes snijden of ze wat groter laten. Sommige mensen hakken ook graag de stengel in dunne plakjes.
Er zijn een paar manieren om broccoli te snijden. De gemakkelijkste manier is om de roosjes met je handen van de stronk af te breken. Gebruik vervolgens een koksmes om de roosjes in dunne plakjes te snijden. U kunt de broccolistronk ook in dunne plakjes snijden met een koksmes.