Bekijk vragenCategory: Groentenhoe bosui snijden?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe bosui snijden?
4 Answers
AbbyAbby answered 2 jaar ago
Om een lente-ui te snijden, snijdt u eerst de wortel en de groene top eraf. Snijd de ui vervolgens in de lengte doormidden. Snijd de ui ten slotte horizontaal in plakjes.
JasmijnJasmijn answered 2 jaar ago
Door de uien te marineren in een beetje olijfolie of plantaardige olie komen hun smaken beter vrij en worden ze minder droog. U kunt ze ook met een beetje zout bestrooien om de sappen eruit te halen. Snijd vervolgens de wortel en het groene steeltje eraf. Maak 1 of 2 sneden parallel aan het worteluiteinde en maak dan diagonale sneden loodrecht op die sneden. Snijd ten slotte de uiteinden van de ui schuin af.
GigiGigi answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om bosuitjes te snijden. Eén manier is om de wortel en het groene topje eraf te snijden. Snijd vervolgens de ui doormidden zodat de wortel nog aan één helft vastzit. Snijd elke helft van de ui doormidden en snijd ze vervolgens in dunne stukjes. Een andere manier om bosuitjes te snijden is om de wortel en de groene top eraf te snijden. Snijd ze vervolgens doormidden zodat de wortel nog aan één helft vastzit. Snijd elke helft van de ui in dunne stukjes.
KoenKoen answered 1 jaar ago
Snij het worteluiteinde en de groene stengel af. Schil de taaie buitenste lagen. Snijd de ui doormidden en vervolgens elke helft nogmaals doormidden. Snijd tenslotte de ui in dunne reepjes.