Om bloemkool te koken heb je maar een paar gereedschappen nodig. Breng eerst een grote pan met water aan de kook en voeg daarna wat zout toe. Zet vervolgens de bloemkoolstronk in de pan en kook de bloemkool op een laag vuur gedurende 15-20 minuten. Afhankelijk van de gewenste textuur kan je de kooktijd aanpassen. Giet de bloemkool vervolgens af en klaar is je gekookte bloemkool!
Om bloemkool te koken, verwarm je eerst je oven voor op 200 graden Celsius. Leg dan de bloemkool in een ovenschaal met een deksel en voeg wat olijfolie toe. Voeg ook wat zout en peper toe naar smaak. Bak dan de bloemkool gedurende 45 minuten gedurende en serveer.
Nou, als je bloemkool wilt koken dan is een goede manier om te beginnen door de bloemkool te wassen en in kleine roosjes te snijden. Kook deze roosjes vervolgens in een pan met wat gezouten water totdat ze zacht en gaar zijn. Daarna kun je ze serveren met wat boter of een sausje, klaar om gegeten te worden!