Bekijk vragenCategory: OverigHoe bleekselderij wokken?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe bleekselderij wokken?
3 Answers
NaomiNaomi answered 1 jaar ago
De perfecte wokgerecht met bleekselderij start met het snijden van de stengels in dikke plakken. Verhit wat olie in een wokpan en voeg de bleekselderij toe. Laat het aan de ene kant bruin worden en draai het af en toe om zodat het gaart. Als de bleekselderij al wat zacht begint te worden, voeg wat kruiden naar smaak toe en laat het nog even wokken. Als het gebakken is naar smaak, is het klaar om te serveren.
MaxMax answered 1 jaar ago
Om bleekselderij te wokken, verwarm je eerst de pan en voeg daarna wat olie en knoflook toe. Vervolgens voeg je de gehakte bleekselderij toe en laat je het op laag vuur staan. Roer het regelmatig en voeg eventueel wat peper en zout toe voor extra smaak. Klaar is je bleekselderij gewokt!
KateKate answered 1 jaar ago
Om bleekselderij te wokken heb je een wokpan of een grote koekenpan nodig. Verwarm wat olie in de pan en voeg de in plakjes gesneden bleekselderij toe. Bak op hoge temperatuur, voeg wat zout en peper toe en een paar eetlepels water en laat alles een paar minuten garen en je bleekselderij is klaar om op te eten!