Bekijk vragenCategory: OverigHoe bak je witlof?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe bak je witlof?
3 Answers
DenzelDenzel answered 1 jaar ago
Ik bak witlof door de bladeren ongeveer 3 minuten in een koele oven te bakken of in de pan te stoven. U kunt de witlof bakken met wat olijfolie en knoflook totdat de bladeren zacht zijn. U kunt ook wat kaas over de witlof strooien en het dan 2 of 3 minuten verder bakken totdat de kaas gesmolten is.
LoekLoek answered 1 jaar ago
Ik begin met het voorverwarmen van de oven tot 200 graden Celsius. Vervolgens, was ik de witlof en verwijder ik de harde binnenbladeren. Daarna snijd ik de witlof doormidden in lengterichting en leg ik het op een bakplaat die ik alvast met wat olijfolie heb ingevet. Vervolgens bestrijk ik de witlof met wat meer olijfolie en strooi ik er wat peper en zout overheen. Ik bak de witlof gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven. Na ongeveer 20 minuten is de witlof klaar.
EllaElla answered 1 jaar ago
Ik bak witlof door de stelen te snijden en twee tot vier minuten in een koekenpan met olie op middelhoog vuur te bakken. Vervolgens voeg je een beetje zout toe, Wikkel vervolgens aluminiumfolie om de stelen en zet het in de oven om te bakken voor ongeveer twintig minuten. Eenmaal klaar, geniet je van je gebakken witlof!