Bekijk vragenCategory: OverigHoe bak je warmoes?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe bak je warmoes?
3 Answers
HunterHunter answered 1 jaar ago
Om warmoes te bakken is het eerst belangrijk dat je 350 gram warmoesplanten, 2 theel. grof zout, 1 eetl. witte, azijn en 2 eetl. olie in een kom mengt. Meng alle ingrediënten goed met elkaar. Verwarm allereerst de oven voor tot circa 200°C. Plaats de mengsel in een ovenschaal en zet deze in de oven (circa 20 minuten). Na 20 minuten is de warmoes klaar om opgediend te worden.
FreekFreek answered 1 jaar ago
Ik begin met het blancheren van de bonen. Dan voeg ik ui, wortel, bleekselderij, tijm, laurier en peper toe en laat ik het gedurende een half uur koken. Daarna voeg ik de stukken tomaat toe en laat ik het nog eens een half uur koken. Ten slotte voeg ik room of kookroom toe en laat ik het nog eens ongeveer 10 minuten koken. Klaar!
MilasMilas answered 1 jaar ago
Om warmoes te bakken heb je rijst, sperziebonen, knoflook, ui, komijn, kerriepoeder en korianderpoeder nodig. Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de uien eerst in wat boter in een grote ovenschotel, voeg hieraan dan de knoflook, sperziebonen, komijn, kerriepoeder en korianderpoeder toe. Vervolgens voeg je de rijst toe, meng alles goed en bak het vervolgens gedurende 30-35 minuten in de oven.