Venkel bakken is helemaal niet moeilijk. Begin met een oven voor te verwarmen tot 180 graden Celsius. Snij tegelijkertijd de venkel in dunne plakken en leg deze in een ovenvaste schaal. Bestrooi met wat olijfolie, zeezout en peper. Bak het vervolgens in ongeveer 25 minuten gaar. Smakelijk eten!
Venkel bakken is een koud kunstje - je hebt maar enkele ingrediënten nodig en klaar ben je! Begin met het klaar maken van de venkel. Haal het groen en de wortels weg, dan snij je de venkel in stukken. Voeg wat olijfolie toe aan een ovenschaal en leg de stukken venkel erin. Bestrooi het met wat zout en peper en voeg wat knoflook (naar smaak toe). Zet de oven op 180 graden Celsius en bak de venkel 20-30 minuten. Klaar is je verrukkelijke gebakken venkel!
Venkel bakken is best gemakkelijk. Begin met het schillen van de venkel en halveer ze in plakjes. Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en voeg de venkelstukken toe. Bak de plakjes vervolgens goudbruin en voeg naar smaak peper en zout toe. Laat de venkelstukjes nog een paar minuutjes bakken voor een krokant resultaat. Klaar!
Venkel kun je op verschillende manieren bereiden. Je kunt ze bijvoorbeeld koken, stomen, of bakken. Om venkel te bakken, moet je ze eerst schoonmaken en vervolgens in dunne schijfjes snijden. Verwarm vervolgens wat olie in een koekenpan en voeg de schijfjes toe. Bak ze vervolgens aan beide kanten goudbruin, ongeveer 5-10 minuten per kant. Breng eventueel op smaak met zout, peper en eventueel andere kruiden.