Bekijk vragenCategory: OverigHoe bak je tonijn?
Avatargast Staff asked 10 maanden ago
Hoe bak je tonijn?
4 Answers
RachelRachel answered 10 maanden ago
Ik bak mijn tonijn altijd op een medium-high temperatuur, ongeveer 3-4 minuten aan elke kant. Ik heb het gemerkt dat als je de temperatuur te hoog zet dan kan de buitenkant te hard worden voordat de binnenkant gaar is. Ik gebruik altijd wat olijf olie en zout en peper om wat smaak toe te voegen. Dat maakt het heerlijk!
GigiGigi answered 10 maanden ago
Ik bak de tonijn door de stukken in wat olijfolie te dopen en ze vervolgens 2-3 minuten aan elke kant te bakken.
IanIan answered 10 maanden ago
Tonijn bak je het best door het eerst licht te bestrijken met wat olijfolie of boter en het daarna in de oven te plaatsen. Je kunt het vervolgens marineren met wat kruiden, bijvoorbeeld wat knoflook of exotische smaakmakers zoals teriyaki-saus. Laat het dan een klein beetje aanbakken en klaar!
JasmijnJasmijn answered 10 maanden ago
Ik heb een aantal manieren geprobeerd waarop je tonijn kunt bakken. Eén manier is om het in plakjes te snijden en dan te bakken in een pan met wat olie, zout en peper. Je kunt ook stukken tonijn kopen die je al gesneden hebt en vervolgens zo in de pan doen. Je kunt dan een marinade maken en het tonijnmeel erin dopen, daarna bak je het in de pan. Nog een mogelijkheid is om de tonijn kort aan te bakken en vervolgens het geheel af te maken in de oven.