Bekijk vragenCategory: OverigHoe bak je spinazie?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe bak je spinazie?
5 Answers
MaxMax answered 1 jaar ago
Zonnig met wat olijfolie in een pan aanstoven en af en toe roeren tot de spinazie gekookt is!
JuliaJulia answered 1 jaar ago
Om spinazie te bakken heb je eerst een grote koekenpan nodig. Voeg wat olijfolie toe aan de pan en verwarm het op een middelhoog vuur. Doe daarna de spinazie toe en bak het met wat zout en peper, ongeveer 3-5 minuten totdat het wekelijk is.
AliceAlice answered 1 jaar ago
Je hebt eerst spinazie nodig, bijvoorbeeld in de vorm van bladeren. Verwarm de oven voor op 200 graden. Spoel de spinazie eerst af met water om te verzachten en verspil geen bladeren. Verwijder de bovenste harde bladeren. Leg de bladeren in een ovenschaal, doe er wat olijfolie over en strooi daarna wat zout, peper en knoflook poeder erover. Bak de spinazie in de oven gedurende 10-15 minuten. Je kunt de spinazie ook opstomen in een pan met wat water. Voeg wat zout toe en laat het 10 minuten koken. Klaar!
AvatarNovan answered 1 jaar ago
Hmm, dat is een goede vraag! Goed, onze geheime vriendenbundel spinazie-bak tips... Laten we zeggen dat je wat olijfolie in een pan giet, de oven op 180°C zet, en dan de spinazie toevoegt. Roer het goed door elkaar en voeg wat kruiden zoals knoflook, zout en peper toe. Laat het 5 tot 10 minuten bakken totdat alle spinazie zacht wordt. Er is je spinazie-maaltijd klaar!
IsabelIsabel answered 1 jaar ago
Om spinazie te bakken voeg je eerst wat olie of boter toe aan een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de spinazie toe, en roer deze om tot hij zacht en glanzend is. Voeg eventueel een klein beetje zout toe en roer het nog even om. Je spinazie is nu klaar om op te eten!