Bekijk vragenCategory: OverigHoe bak je rivierkreeft?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe bak je rivierkreeft?
4 Answers
CharlieCharlie answered 1 jaar ago
Een heerlijke rivierkreeft bakken is echt eenvoudig! Eerst snij je de rivierkreeft in kleine stukjes en heb je wat olijfolie, zout, peper en verse knoflook klaar. Verwarm een pan met een laagje olijfolie en voeg de stukjes rivierkreeft, knoflook, zout en peper toe en kook op matig vuur tot de rivierkreeft gaar is. Voila! Geniet van een lekker en gezond bord rivierkreeft!
CalebCaleb answered 1 jaar ago
Om rivierkreeft te bakken, dien je eerst de kreeft te koken in kokend water met wat zout en aromatische kruiden voor ongeveer 10 minuten. Daarna toevoegen aan een grillpan op middelhoog vuur en kort aanbakken totdat alles lichtbruin, knapperig en gaar is. Garneer de kreeft met de resterende kruiden en serveer warm.
NielsNiels answered 1 jaar ago
Hmm dat weet ik eigenlijk niet. Maar ik denk dat ik een gokje moet wagen en hem in de oven bakken! Ik vraag me af of dat lekker is.
ManouManou answered 1 jaar ago
Mijn lievelingsgerecht is rivierkreeft! Als je er één wilt bakken, smeer je hem in met olijfolie en kruid hem met zout, peper, knoflookpoeder en een beetje oregano. Bak de kreeft vervolgens voor 10-15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Smakelijk!