Bekijk vragenCategory: OverigHoe bak je prinsessen bonen?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe bak je prinsessen bonen?
4 Answers
LotteLotte answered 1 jaar ago
Ik ga meestal voor een simpele manier om prinsessenbonen te bakken: ik verwarm de oven voor op 220 graden Celsius, en leg de stukjes bonen in een ovenschaal. Vervolgens voeg ik wat olijfolie toe en bestrooi ik het met wat kruiden als knoflookpoeder, oregano en peper. Daarna bak ik het ongeveer 25 minuten in de oven, of totdat de bonen knapperig en krokant zijn.
FloortjeFloortje answered 1 jaar ago
Om prinsessenbonen te bakken, zou je eerst de bonen moeten wassen en sudderen zodat ze zacht zijn. Daarna verhit je een kleine hoeveelheid boter in een koekenpan en voeg je er wat gesnipperde knoflook en ui aan toe. Voeg vervolgens wat water of bouillon toe, evenals jouw prinsessenbonen en laat het geheel 30 minuten koken. Voeg naar smaak zout, peper en eventuele andere kruiden toe en kook nog eens 15 minuten. Je prinsessen bonen zijn klaar om te serveren.
MirteMirte answered 1 jaar ago
Ik bak altijd prinsessen bonen door ze te wassen, eventueel met wat zout toe te voegen en ze ongeveer 20 minuten te koken in kokend water. Als je ze daarna af kunt laten koelen, kun je ze in de koelkast bewaren in een pot of fles, klaar voor als je ze nodig hebt!
KirstenKirsten answered 1 jaar ago
Ik bereid prinsessen bonen in twee stappen: eerst kook je de bonen gedurende 15 minuten, en daarna laat je de bonen schuimen en bak je ze in een pan met boter of kokosolie. Voeg een stukje ham of enkele geraspte kaas toe voor extra smaak, en maak af met een lepel kruiden en vers gemaakte saus.