Bekijk vragenCategory: OverigHoe bak je knolselderij?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe bak je knolselderij?
4 Answers
AbbyAbby answered 1 jaar ago
Ik bak knolselderij door de knol in plakjes te snijden en deze in wat olijfolie aan te bakken op een middelhoog vuur. Daarna voeg je wat groentebouillon toe en laat je het voor een aantal minuten verder bakken. Als je een krokant korstje om de knolselderij wil hebben, kun je het aan het eind roosteren in de oven.
FreekFreek answered 1 jaar ago
Ik bak knolselderij meestal in een grote koekenpan met wat olie. Je hoeft alleen de knolselderij in kleine stukjes te snijden en toe te voegen aan de pan met een klein beetje peper en zout. Bak het gedurende een paar minuten en klaar is je knolselderij!
OdetteOdette answered 1 jaar ago
Om knolselderij te bakken, kun je het stuk vlees het beste in wat olie braden in een pan met dikke bodem. Zorg er dan voor dat de knolselderij op een laag vuur gebakken wordt, waarna je deze in kleine stukjes kunt snijden en deze vervolgens verder kunt bakken totdat deze krokant en goudbruin zijn.
RosaRosa answered 1 jaar ago
Knolselderij is een verrassend veelzijdige groente die in verschillende bereidingswijzen heerlijk smaakt. Als je het knapperig krokant wilt bakken, kun je het in schijfjes of blokjes snijden. Verwarm daarna de oven voor op 200 graden Celsius. Plaats vervolgens de knolselderijstukjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk het vervolgens met olijfolie en voeg eventueel peper, zout, of andere specerijen toe naar smaak. Bak dit vervolgens in 15-20 minuten goudbruin.