Bekijk vragenCategory: OverigHoe bak je haring?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe bak je haring?
4 Answers
KateKate answered 1 jaar ago
Om haring te bakken heb je een oven of een koekenpan nodig. Begin met het opwarmen van de oven of pan. Schil vervolgens de haring, verwijder de kop en de graten, en snijd de haring in delen. Leg de haring in de pan of de oven. Bak de haring gedurende ongeveer 10 minuten. Als de haring klaar is, kun je het serveren met wat boter, mayonaise en/of citroensap. Heerlijk!
KeesKees answered 1 jaar ago
Ik bak mijn haring in een pan met wat olie. Ik voeg één of twee teentjes knoflook toe aan het olie en roer het goed door elkaar. Dan leg ik de haring in de pan en laat het aan de ene kant een paar minuten bakken, voordat ik het omkeer en op de andere kant bak. Als ik tevreden ben over de kleur en textuur, haal ik de haring uit de pan.
LotteLotte answered 1 jaar ago
Het lijkt misschien een uitdaging om haring te bakken, maar het is eigenlijk helemaal niet moeilijk! Plaats de haring in een bakblik en bestrijk de filets met een klein beetje olijfolie om ze in te laten smeren. Bak de haring in de oven en op medium vuur gedurende 8-10 minuten, of totdat de filets lichtbruin zijn. Serveer de haring warm en geniet ervan!
IvanIvan answered 1 jaar ago
Je kunt haring best op twee manieren bereiden. Eén manier is om hem te bakken in een pan met een klein beetje boter of olijfolie. Dan zou je de haring eerst aan beide kanten even aanbakken, en vervolgens het vuur lager zetten en de haring laten sudderen. De andere manier is om de haring te bakken in de oven. Bestrooi de haring dan met wat versgemalen peper, zout, paprikapoeder en wat kruiden naar keuze. Zet de haring vervolgens zo'n 10 - 15 minuten in een oven van 180 graden.