Bekijk vragenCategory: OverigHoe bak je geitenvlees?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe bak je geitenvlees?
4 Answers
IvanIvan answered 1 jaar ago
Om geitenvlees te bereiden, moet je het eerst een uur of twee laten marineren met kruiden en olie. Vervolgens kun je het een paar minuten aanbakken in een koekenpan en vervolgens twee uur in de oven zetten op 150 graden Celsius.
AliceAlice answered 1 jaar ago
Ik bak geitenvlees door het eerst te marineren met zout en peper. Vervolgens laat ik het vlees minstens een uur marineren. Daarna verhit ik een grillpan op medium-hoog vuur en bak het geitenvlees aan beide kanten ongeveer 4-5 minuten. Ik zorg ervoor dat ik het vlees aan beide kanten lichtbruin en gaar bak, maar let er wel op dat het niet te droog wordt.
MirteMirte answered 1 jaar ago
Geitenvlees bak je door het vlees te marineren in een mengsel van olie, specerijen, kruiden en knoflook. Laat de marinade een paar uur intrekken of, voor extra smaak, een hele nacht. Verwarm vervolgens een oven of een koekenpan met olie, voeg het geitenvlees toe en bak het af tot het mals en gaar is.
BramBram answered 1 jaar ago
Ik heb gehoord dat het erg lekker is om geitenvlees te bakken in olijfolie, knoflook en kruiden. Je kunt ook kleine stukjes geitenvlees aan een spieser prikken en die dan op de barbecue leggen. Als je dat doet, moet je goed op de temperatuur letten en ze vaak omdraaien, zodat ze lekker goudbruin blijven. Lekker en makkelijk!